2777
2789
عنوان

وای کمرم 😭😭😭

152 بازدید | 10 پست

دیشب مهمون داشتم یه عالمه کارانجام دادم شوهرمم کمکم کرد 

الان ازکمردرددارم میمیرم 

کشاله رانمم درد میکنه😫😫

نمیدونم از اضافه وزنمه قدم158وزنم 80

وای کاش این چن ماه بگذره

ازاینابدتر مرررغ چرااینقدگرون شده ای خدا 😭😭همش مهمونام 3نفربودن غذاهم یه مدل درست کردم دیشب حساب کردیم بامیوه وروغن وبرنج ......نزدیکه 300تومن شده😔😔😔😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنج وروغن نداشتیم اونارم خرید کردیم 😞

خوب همشو واسه مهمون نزاشتبن که عزیزم برنج ده کیلو باشه ۵استکان استفاده کرده باشی بقیش مونده خونتون پس زیاده روی نکردی روغن هم همینطور. ولی می‌دونم گرونی کمرشکن شده. شما بارداری فکر اینارو نکن

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

من موندم ديگه اخه چطوري همچين تاپيكايي مياين ميزنين كه چي واقعا؟؟؟؟

کدوم تاپییک والا این پولو شوهرم ازداداشش قرض گرفت اخه اخرماه ک پولی واسمون نمیمونه😞مهمونم خودشون امدن مادعوت نکردیم

خوب همشو واسه مهمون نزاشتبن که عزیزم برنج ده کیلو باشه ۵استکان استفاده کرده باشی بقیش مونده خونتون پ ...

اره  ولی یعدفه بری توخرج سخته نه فکرشونمیکنم نوش جونشون ولی از این مملکت بی صاحاب حرصم میگیره 

حالا اینا ب کنار کمردردمو چیکارکنم 

کدوم تاپییک والا این پولو شوهرم ازداداشش قرض گرفت اخه اخرماه ک پولی واسمون نمیمونه😞مهمونم خودشون ام ...

مسخره اس ،جاري من هم با اينکه ميدونست باردارم هفته پيش اومد، من که کلي درد دارم اونا نفهمن خودشون دعوت ميکنن

...

منم تو این یه ماه دوبار مهمونی دادم نزدیک ۲۰۰ شده تازه اونم بدون برنج و روغن یعنی اینارو نخریدیم از قبل داشتیم 

پریروز مهمون داشتم برای یه بسته سینه مرغ و یه بسته چهارتایی‌ران مرغ ۷۰ تومن دادم 

!کاهو کیلویی 11 تومن 😳

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز