2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم جفتتون پوستریور هستش یعنی یه تکه رو به جلو و یه تکه هم رو به عقب هستش و طبیعی .بقیه موارد هم خ ...

خب اینکه گفتین ینی جفتم پایینه؟

آخه تو این هفته لکه دیدم

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 
خب اینکه گفتین ینی جفتم پایینه؟ آخه تو این هفته لکه دیدم

نه پایین نیست اول قدامی بودی با پیشرفت بارداری خلفی  شده یعنی تا هفته ۱۸ یه تکه به عقب رفته و به این حالت در اومده برا لک بینیت هم حتما یه دلیل دیگه داشته چون هماتوم هم نداری .تو سه ماهه اول بارداری به خاطر خونرسانی زیاد و حساس شدن دهانه رحم گاهی یه لک بینی خفیف پیش میاد در کل سونوتون نرماله 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
نه پایین نیست اول خلفی بودی با پیشرفت بارداری قدامی خلفی شده یعنی تا هفته ۱۸ یه تکه به عقب رفته و به ...

بنظرتون چیکار کنم که لکه بینیم تموم شه؟

نه پایین نیست اول قدامی بودی با پیشرفت بارداری خلفی  شده یعنی تا هفته ۱۸ یه تکه به عقب رفته و ب ...

البته از اولین سونوگرافی نوشته بود که خلفیه

البته از اولین سونوگرافی نوشته بود که خلفیه

درسته اول خلفی بود به مرور به پهلو و جلو 😂😂😂کشیده شده نگران نباش فقط استراحت کن طول دهانه رحمت با توجه به سن حاملگیتون عالیه و علایم باز شدن دهانه و وی شکل شدن هم نیست فقط استراحت کن که جلو خطرات احتمالیرو بگیری .استراحت در حد نسبی اصلا هم اشیاء سنگین بلند نکن زیاد سر پا وانیستا .الکی خودتو خم و راست نکن .طول روز برا یه ساعت هم شده پاهاتو بالاتر از سطح بدنت مثلا تکیه به دیوار نگه دار در نهایت میتونی از دکترت بخوایی که آمپول برات تجویز کنه 

درسته اول خلفی بود به مرور به پهلو و جلو 😂😂😂کشیده شده نگران نباش فقط استراحت کن طول دهانه رحمت با ...

مرسی که جواب دادین، بنظرتون فعالیت هایی مثل آشپزی و ظرف شستن در حد معمول که ایراد نداره ؟

فقط پیاده روی نکنم و سر پا واینستم، نه؟

فک کنم نزدیکی هم ممنوع باشه، درسته؟

مرسی که جواب دادین، بنظرتون فعالیت هایی مثل آشپزی و ظرف شستن در حد معمول که ایراد نداره ؟ فقط پیاده ...

آشپزی و ظرف بیشتر از ۱ ساعت سر پا نباش .نزدیکی هم چون لک بینی داری ممنوعه وگرنه برا جفتهای سر راهی یا لولاینگ و بارداریهایه دو یا چند قلو بیشتر ممنوع هستش .

مرسی که جواب دادین، بنظرتون فعالیت هایی مثل آشپزی و ظرف شستن در حد معمول که ایراد نداره ؟ فقط پیاده ...

منم جفتم لولایینگ هست،بهم دکتر گفته فقط استراحت کن،پله،نزدیکی،کارخونه،ظرف شستن،جارو،قدغنه،البته من هفته۱۱هستم و دور از جون شما خونریزی و لکه بینی هم داشتم

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت
منم جفتم لولایینگ هست،بهم دکتر گفته فقط استراحت کن،پله،نزدیکی،کارخونه،ظرف شستن،جارو،قدغنه،البته من ه ...

باید حسابی مواظب باشین چون جفت های لولایینگ با پیشرفت بارداری تبدیل به سر راههی میشن و برا خودتون و جنین خطرناک هستش .

باید حسابی مواظب باشین چون جفت های لولایینگ با پیشرفت بارداری تبدیل به سر راههی میشن و برا خودتون و ...

وای خدا،من همه امیدم به اینه که بره بالا😢

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت