ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب اینکه گفتین ینی جفتم پایینه؟ آخه تو این هفته لکه دیدم
نه پایین نیست اول قدامی بودی با پیشرفت بارداری خلفی شده یعنی تا هفته ۱۸ یه تکه به عقب رفته و به این حالت در اومده برا لک بینیت هم حتما یه دلیل دیگه داشته چون هماتوم هم نداری .تو سه ماهه اول بارداری به خاطر خونرسانی زیاد و حساس شدن دهانه رحم گاهی یه لک بینی خفیف پیش میاد در کل سونوتون نرماله
درسته اول خلفی بود به مرور به پهلو و جلو 😂😂😂کشیده شده نگران نباش فقط استراحت کن طول دهانه رحمت با توجه به سن حاملگیتون عالیه و علایم باز شدن دهانه و وی شکل شدن هم نیست فقط استراحت کن که جلو خطرات احتمالیرو بگیری .استراحت در حد نسبی اصلا هم اشیاء سنگین بلند نکن زیاد سر پا وانیستا .الکی خودتو خم و راست نکن .طول روز برا یه ساعت هم شده پاهاتو بالاتر از سطح بدنت مثلا تکیه به دیوار نگه دار در نهایت میتونی از دکترت بخوایی که آمپول برات تجویز کنه
مرسی که جواب دادین، بنظرتون فعالیت هایی مثل آشپزی و ظرف شستن در حد معمول که ایراد نداره ؟ فقط پیاده ...
آشپزی و ظرف بیشتر از ۱ ساعت سر پا نباش .نزدیکی هم چون لک بینی داری ممنوعه وگرنه برا جفتهای سر راهی یا لولاینگ و بارداریهایه دو یا چند قلو بیشتر ممنوع هستش .
مرسی که جواب دادین، بنظرتون فعالیت هایی مثل آشپزی و ظرف شستن در حد معمول که ایراد نداره ؟ فقط پیاده ...
منم جفتم لولایینگ هست،بهم دکتر گفته فقط استراحت کن،پله،نزدیکی،کارخونه،ظرف شستن،جارو،قدغنه،البته من هفته۱۱هستم و دور از جون شما خونریزی و لکه بینی هم داشتم