2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

105 بازدید | 14 پست

سلام خانما یه سوال داشتم 

من تاحالا از کیت تخمک گذاری استفاده نکردن حالا امروز میخوام استفاده کنم واسه نمونه ی ادرار باید همون یک باری که ادرار رو تو ظرفی جمع آوری میکنی تست رو انجام بدی؟یا تو یک زمان مشخصی چندبار جمع آوری کنی بعد تست رو انجام بدی ؟ببخشیدا...

واقعا گیج شدم راهنماییم کنید لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم اين ماه ازش استفاده كردم مثلا امروز مثبت بود فرداش منفي پس فرداش دوباره مثبت  گيج شدم كلا ...

نه من روز اول منفی بود اصلا خط تی روشن نشد.بعدش یک روز در میون پررنگ تر شد تا جایی که خط تی از خط سی پررنگ تر شد اون زمان یعنی تخمک گذاری....از چه مارکی استفاده کردین؟

خدایا مرسی  
نه من روز اول منفی بود اصلا خط تی روشن نشد.بعدش یک روز در میون پررنگ تر شد تا جایی که خط تی از خط سی ...

من شنيدم ولي بايد هر روز باشه 

من از مارك ايزي هوم استفاده ميكنم 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
یک روز در میون صبح که بیدار میشی نمونه ادرار رو جمع میکنی همون موقع از کیت استفاده میکنی

اهان ینی همون لحظه که ادرار و جمع میکنی باید تست رو انجام بدی ...من فکر میکردم باید طول روز مثلا از ۱۰صبح تا بعد ازظهر ادرار رو تو ساعتای مشخص جمع کنی بعد تست کنی

من هم مکس ۱۴ استفاده میکردم هم مدیکور البته واسه بارداری قبلیم...و جواب هم داد

براي جنسيت استفاده كردي عزيزم؟؟ به جنسيت دلخواهت رسيدي؟؟

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍