بچه ها من میخواستم امروز برم ازمایش بدم ولی تصمیم گرفتم بی بی بزارم چند روز دیگه آز بردم الان 4روز از پریم میگذره بی بی چک گذاشتم خط دومش بجای اینکه قرمز بشه انگار یه خط سفید بود گفتم منفیه انداختمش تو سطل اشغال اتاق یه نیم ساعتی گذشته بود یهو رفتم نگاش کردم دیدم دوتا خط پررنگ داره به نظرتون مثبته ؟؟؟ اولشم خط دومو دیدم ولی بجای اینکه رنگ داشته باشه سفید مشخص میشه اصلا هیچ رنگی نداشت
همین الان برو یعنی چی تاخیر داشتی، اما نری آزمایش بدی؟ دوس داری تو این شرایط بمونی؟ ...
واقعا خیلی شرایط بدیه ولی من یه سقط داشتم اینقد سر اون هول بازی دراوردم هی بی بی بگیر از بده برو دکتر و اینور اونور بعدش ک سقط شده بد ضربه ای خوردم برا همین شوهرم میگه بیخیال باش تا اگه اتفاقی هم خدایی نکرده افتاد ناراحت نشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨
واقعا خیلی شرایط بدیه ولی من یه سقط داشتم اینقد سر اون هول بازی دراوردم هی بی بی بگیر از بده برو دکت ...
چقد سخت
ایشالا خدا اینو برات نگه داره
ایشالا مثبته و تا ماه آخر برات بمونه و زایمان موفقی داشته باشی عزیزم
خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
دیشب برا اولین بار مشکلمو تو نی نی سایت گذلشتم، تاپیک زدم، متاسفانه بعضیا خیلی بد برخورد کردن
آخر هم سوالهام بی جواب موند، موندم با مشکلاتی ک ممکنه در آینده برام پیش بیاد، چیکار کنم
اگه کسی میتونه، بره تاپیک اولیم رو بخونه و راهنمایی کنه