2777
2789
عنوان

فشار

5706 بازدید | 19 پست

خانما کسی بوده اینجا فشار مغز داشته باشه؟

یا همون التهاب رگ های پشت چشم؟

دکتر چشم پزشک به من گفت التهاب رگهای پشت چشم داری

برو متخصص مغز و اعصاب

متخصص مغز هم برام ام ار ای نوست

خدا روشکر جواب ام ار ای نرمال بود

دکتر خودم فعلا نیست

من با یه دکتر مجازی صحبت کردم

گفت باید ال پی بشی. ام ار ای سالمه

ال پی همون کشیدن مایع نخاع هست

من خیلی ترسیدم

از طرفی میگم چطور بدون اینکه خود عکس روببینه اینقدر راحت میگه برو ال پی بشو

از طرفی استرس دارم دکتر خودمم همین رو بگه

چقدر میتونم به حرفش اعتماد کنم

مگه الکیه که ام ار ای سالم باشه این ها تلاش کنند حتما یه مریضی در من بوجود بیارن

کمکم کنید

خیلی ترسیدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم علاعمت چی بود 

هیچ علامتی من ندارم در صورتی که از علایم شایع فشار مغزی سر درد در صبح و استفراغ هست

من بخاطر ضعیف شدن چشمم رفتم دکتر تا عینک طبی برای کار با سیستم بهم بده

با دستگاه که معاینه کردگفت التهاب پشت چشم داری ممکنه از فشار بالای مغزت باشه

شرایطش چجوریه؟درد داری؟ من دراین باره تجربه ای ندارم کنجکاوم

هیچ علامتی من ندارم در صورتی که از علایم شایع فشار مغزی سر درد در صبح و استفراغ هست

من بخاطر ضعیف شدن چشمم رفتم دکتر تا عینک طبی برای کار با سیستم بهم بده

با دستگاه که معاینه کردگفت التهاب پشت چشم داری ممکنه از فشار بالای مغزت باشه

هیچ علامتی من ندارم در صورتی که از علایم شایع فشار مغزی سر درد در صبح و استفراغ هست من بخاطر ضعیف ش ...

پس نگرانی نداره شاید دکتر چشم پزشکت اشتباه کرده.ازش بپرس چطوری تشخیص داده و بگو ام ار ایت مشکلی نداشته

همہ چے درست میشہ 32ـُــــم همین مـاه ساعتِ 25:00
پس نگرانی نداره شاید دکتر چشم پزشکت اشتباه کرده.ازش بپرس چطوری تشخیص داده و بگو ام ار ایت مشکلی نداش ...

التهاب رو دو تا دکتر تایید کردن

ولی ام ار ای سالم بود

میترسم دکتر بگه عکست سالم بود برای اینکه بفهمیم از چی هست برو ال پی بده

التهاب رو دو تا دکتر تایید کردن ولی ام ار ای سالم بود میترسم دکتر بگه عکست سالم بود برای اینکه بفه ...

نترس ایشالله که چیزی نیست.درباره ی ال پی تحقیق کن شاید اونقدرام بد و ترسناک نباشه

همہ چے درست میشہ 32ـُــــم همین مـاه ساعتِ 25:00

سلام منم همین مشکلو دارم سه سال پیش ولی.اون ام آر آی واسه این بوده ک این علایم توی تومور هم(نصیب نشه)هست و ام ار آی میگیرن ک مطمعن بشن مشکل اون نیست که خداروشکر مال شما هم نبوده.اون مایعم ک میگیرن دکتر من گفت سر پایی هست اگه میخوای بگیر اگه نمیخوای نگیر منم نگرفتم و مشکلی ندارم خداروشکر فقط چشمام کمی درد میگیره

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
سلام منم همین مشکلو دارم سه سال پیش ولی.اون ام آر آی واسه این بوده ک این علایم توی تومور هم(نصیب نشه ...

بله عزیزم بخاطر چک کردن تومور و گرفتگی رگ ها هست. خدا روشکر از من سالم بود

شما دکترتون اولین حرفتون همون کشیدن مایع نخاعی بود؟

قرص داد بهتون؟

هنوز زیر نظر هستید؟

بله عزیزم بخاطر چک کردن تومور و گرفتگی رگ ها هست. خدا روشکر از من سالم بود شما دکترتون اولین حرفتون ...

نه قرص نداد.آره گفت چیز واجبی نیست اگه خیلی اذیتی انجام بده ک سر پایی هم هست.نه دیگه پیگیرش نشدم

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
نه قرص نداد.آره گفت چیز واجبی نیست اگه خیلی اذیتی انجام بده ک سر پایی هم هست.نه دیگه پیگیرش نشدم

پس چرا اینقدر دکتر منو ترسوند که اگر مداوا نشی ممکنه کورت کنه و ...

در صورتی که خود متخصص مغز و اعصاب گفت به شدتی که فکرمیکردم نیست خدا روشکر

غیر از ام ار ای تست دیگه ای ازت گرفتن؟

دقیقا مشکلتون شما چی بود؟

در گام اول ال پی گفت باید بشید؟

راستی چطور ثابت کرد که فشار مغزتون بالاس؟ با همون ام ار ای فهمید؟

پس چرا اینقدر دکتر منو ترسوند که اگر مداوا نشی ممکنه کورت کنه و ... در صورتی که خود متخصص مغز و اعص ...

نه من دکترم اصلا منو نترسوند یکی از هم کلاسی هامم همچین مشکلی داشت ظاهرا اونم کار خاصی نکرد.نه تست دیگه ای نگرفتن، منم واسه معاینه چشم رفتم و تعویض عینک ک دکترم متوجه شد البته چشمامم ی مقدار درد میکرد مخصوصا با عینکی ک اون دوره استفاده میکردم،واسه من گامی نداشت با جواب ام آر آی رفتم دکترم گفت خداروشکر آزت خوبه مشکلت اِدِم اُپتیک هست ک اگه بخوای و خیلی اذیت باشی از نخاعت مایع میگیریم اگه نه که مشکلی پیش نمیاد

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز