2777
2789
عنوان

اول زندگی

220 بازدید | 11 پست

سلام دوستان،اول زندگیمونه هم خودم هم نامزدم محصلیم ،درد ما فقطبی پولی خیلی استرس داریم از این جهت لطفا تجربیاتتونو بگید ببینم اول زندگی چیکار باید کرد 

عزيدم ففط صبرو قناعت...من تواتاق ٢٠متري خونه ي مادرشوهرم ميموندم

هم خودم محصل بودم هم شوهرم نه ماشين داشتيم ن كار...

ولي انقد خودمونو ب اب و اتيش زديم و قناعت كرديم ك الان ي اپارتمان واسه خودمون گرفتيم و همه چي داريم

ولي من بازم خيلي قناعت ميكنم ك خدايي نكرده محتاج كسي نشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيدم ففط صبرو قناعت...من تواتاق ٢٠متري خونه ي مادرشوهرم ميموندم هم خودم محصل بودم هم شوهرم نه ماشي ...

خدارو شکر که الان وضعتون بهتر شده منم قانعم فقط همسرم نگرانه خیلی بلند پروازه 

خدارو شکر که الان وضعتون بهتر شده منم قانعم فقط همسرم نگرانه خیلی بلند پروازه 

گلم شوهر منم بلند پروازه و چون بلند پروازه موفقه

اصلا قانع نيس!دائما در حال برنامه ريختن واسه اينكه چطور پيشرفت كنه

گلم شوهر منم بلند پروازه و چون بلند پروازه موفقه اصلا قانع نيس!دائما در حال برنامه ريختن واسه اينكه ...

من خودم خیلی استرسیم واسه هر چیز کوچیکی نگران میشم،بلندپروازی های اونم نگرانم می کنه، می ترسم از روزی که به هدفش نرسه و نارحتیشو ببینم 

من خودم خیلی استرسیم واسه هر چیز کوچیکی نگران میشم،بلندپروازی های اونم نگرانم می کنه، می ترسم از روز ...

اگه يه ازم واسه خودش هدف تعيين كنه حتما ميرسه گلم

ما كله در امد يه ماهمون ٩٠تومنه يارانمون بود

شوهرم يجوري برنامه ريزي ميكرد ك يه درامد ٣،٤ميليوني داره انگار

ولي انقد رو هدفش متمركز شد ك الان حقوقش بااضافه كارو اينا ٦تومنه

ما انقد سختي كشيديم!!ي پفك گرفتن هم برامون هزينه ي اضافي بود نميگرفتيم!

بعد ١سال ك ماشين گرفتيم خونه ي مامانم ي خورده باهامون فاصله داشت هفته اي يبار ميرفتيم ك بنزين مصرف نشه! 

نكه فك كني خيلي فاصله داشتيما نه نهايتش با ماشين ١٥مين فاصله داشت

ما انقد سختي كشيديم!!ي پفك گرفتن هم برامون هزينه ي اضافي بود نميگرفتيم! بعد ١سال ك ماشين گرفتيم خون ...

ما هنوز زیر یه سقفم نرفتیم امیدوارم مشکلات ماهم مثل شما حل بشه