بهونه۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 678 عنوان وزن جنین در هفته ۳۰ بارداری. خانمای باردار لطفا بیایین 266 بازدید | 14 پست سلام دوستان دیروز رفتم سونو وزن نینی تو ۳۰ هفته و ۴ روز ۱۳۰۰گرم بود به نظرتون کم نیست؟وزن نینی های شما چقدر بوده تو هفته ۳۰ خداجون بابت هدیه قشنگی که بهم دادی ازت ممنونم 1397/11/27 | 00:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilofaaar عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 1146 نمیدونم دقیقا چه ماهی میشه 🤔 ولی مال دوستم باهم رفته بودیم اخرای ۷ ماهگیش بود ۲۲۰۰🤔 همون سونو ایا ؟؟ خدایا شکرت با تمام وجود شکرت 💛💜❤
sheyni68 عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 1837 اتفاقا امروز دوست من که دقیق سی و یک هفتش بود رفت سونوگرافی بهش گفتن۱۶۶۰.دکترش گفته خیلی کمه تغذیه شو قراره زیاد کنه باز یک هفته دیگه بره سونو.اونم خیلی نگران بود کارشناس ارشد حقوق قضایی
بهونه۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 678 نه خوبه از دیروز تاحالا مامانم با شوهرم هی میگن کمه .حالا فردا نوبت دکتر دارم برم ببینم چی میگه خداجون بابت هدیه قشنگی که بهم دادی ازت ممنونم
بهونه۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 678 نمیدونم دقیقا چه ماهی میشه 🤔 ولی مال دوستم باهم رفته بودیم اخرای ۷ ماهگیش بود ۲۲۰۰🤔 همون سونو ایا ... وای چقد خوب بوده وزنش 😢😢😭 خداجون بابت هدیه قشنگی که بهم دادی ازت ممنونم
بهونه۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 678 تا میتونی بادوم هندی بخور باید از این به بعد بیشتر بخورم .اخه من زیاد غذا و هله هوله نمیخورم خداجون بابت هدیه قشنگی که بهم دادی ازت ممنونم
sssmiryamsss عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 303 باید از این به بعد بیشتر بخورم .اخه من زیاد غذا و هله هوله نمیخورم عزیزم نگران نباش انشالله تنش سلامت باشه راستی لیدی میل هم میگن واسه وزن گیری خوبه تیکر تولد یکسالگی دخترم
بهونه۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 678 عزیزم نگران نباش انشالله تنش سلامت باشه راستی لیدی میل هم میگن واسه وزن گیری خوبه اخه همه میگن اونو بخوری پف میکنی .حالا باز باید به دکترم بگم خداجون بابت هدیه قشنگی که بهم دادی ازت ممنونم
بهونه۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 678 اره عزیزم سرچ کردم زده بود تو هفته ۳۰ همون ۱۳۰۰ حالا نمیدونم دیگه😣 خداجون بابت هدیه قشنگی که بهم دادی ازت ممنونم
حورا_منتظر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 3214 اره عزیزم سرچ کردم زده بود تو هفته ۳۰ همون ۱۳۰۰ حالا نمیدونم دیگه😣 البته از ۳۰ به بعد هر روزش مهمه چند گرم اضافه شدهاگر یکم وزن بچه بیشتر باشه بهتره چون ۴ روز از۳۰ هفته بیشتری دیگهولی خیلیم کم نیست