2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارای خودم 

یک روز درمیون ماسک عسل طبیعی 

یک روز درمیون پماد زینک اکسید 

با اریش حتماااااا نخوابید 

هر روز ابرسان 

کرم پودر ک ابدااااا به جز عروسی فقط ضد آفتاب 

هر شب باید ی قرصی بخورم حالا یا آهن یا ویتامین سی دی و غیره 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

کمتر آرایش کنید و از لوازم آرایش ۲۴ساعته پا گریم میکاپ استفاده روز مره نکنید

شب ها حتما با ژل شستشو صورت یا شیر پاکن پوست رو تمیز کنید بعد گلاب اسپری کنید به صورتتون و بخوابید.

فکر و خیال و استرس هم پیر می‌کنه آدم رو

یه بخشی هم ژنتیکی هست.

اره بگین ... منم صورتم گونه ها و پشت لبم‌لک داره مث لک حاملگی در صورتی ک حامله نشدم تا الان خیلیم‌د ...

برای لک شنیدم خاکشیر رو به اندازه سه بار اسیاب کن که فاسد نشه با اب میوه یا ماست قاطی کن بزن اما بعدش ضد افتاب بزن دوماه بزن تعریف شو خیلی شنیدم اما چون لک ندارم استفاده نکردم

منم تقریبا هر روز عسل میزنم به صورتم و هفته ای یه بار با سفیداب لایه برداری میکنم ورزش صورت هم برای افتادگی پلک انجام میدم 

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
ممنون 

💜

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
منم تقریبا هر روز عسل میزنم به صورتم و هفته ای یه بار با سفیداب لایه برداری میکنم ورزش صورت هم برای ...

ورزش صورت چیه؟

من خیلی دنبال کتاب ورزش صورت کارل مگیو گشتم که بخرم. منظورم کتاب پی دی افش هست منتها پیدا نکردم اگه شما دارین پی دی اف یا جایی  برا فروش هست بگین

ممنون

اره بگین ... منم صورتم گونه ها و پشت لبم‌لک داره مث لک حاملگی در صورتی ک حامله نشدم تا الان خیلیم‌د ...

فوم روشن کننده صورت درمالیفت

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀