بچه ها من چند وقت پیش سر یه موضوع کوچیک با داداش بزرگم کا فاصله سنی مون هم زیاده بحثم شد.بماند که مقصر هم اون بود اما امروز باز طاقت نیاوردم و بهش اس دادم و معذرت خواهی کردم؛جوابمو نداد؛خیلی دلم شکست چیکار کنم به نظرتون؟
اینکه مقصر نیستی و معذرت خواهی کردی. این که از قهرش اینقدر احساس بدی داری.. اینا یعنی وابستگی ناسالم داری. میگی فاصلهی سنیتون زیاده. احتمالا ایشون نقش والد نسبت به تو داشته و توی بچگی اینجوری توی ذهنت جا افتاده که اگر ایشون دوستت نداشته باشه یعنی آدم با ارزشی نیستی. خیلیها نسبت به پدر و مادرشون اینطوری هستند. وقتی بچه کوچکه و کار غلطی میکنه اگر پدر و مادر بهش بگن «دیگه دوستت ندارم» و بچه مدام حس کنه که تمام وجودش به دوست داشتن اونا بسته است از نظر ذهنی یک جوری وابسته میشه که در بزرگسالی تمام دنیاش میشه رضایت اونها. احتمالا برادر شما هم نسبت به شما همین طور حس پدری داشته. این احساسها اسمشون محبت و دوست داشتن نیست. این حالت یک ضعف هست که در شما و خیلیهای دیگه هست. باید پیگیری و درمان کنی تا از این حال بیایی بیرون. هیچ کس حق نداره با تو بد صحبت کنه و بعد باز هم تو به دنبالش باشی. اینجوری فقط زجر میکشی.
من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیکهای قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانومها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت میکردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس میداد وسط صحبتهای خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سالها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمانهای نی نی سایت؟»
همدردیم استارتر...منم چند روزه باهام قهر کرده و فکر کنم بااینکه خودش مقصر بوده ولی باز من باید پیشقدم بشم....ولی ترجیح میدم یه مدت بگذره تا منت کشی نکنم و اونم سرد کنه
اینکه مقصر نیستی و معذرت خواهی کردی. این که از قهرش اینقدر احساس بدی داری.. اینا یعنی وابستگی ناسالم ...
حالا مال من از کوچیکی زور گویی میکرد و اذیتم میکرد خیلی...و الانم با حرفاش اذیتم میکنه روح و روانمو بهم میریزه خیلی هم مراعاتشو میکردم ولی دیگه فایده نداشت و یه بار واسه همیشه جوابشو دادم و نتیجشم قهرمونه
اینکه مقصر نیستی و معذرت خواهی کردی. این که از قهرش اینقدر احساس بدی داری.. اینا یعنی وابستگی ناسالم ...
دقیقا همینه کاش بتونم بی تفاوت باشم بالاخره میبینمش دیدنش برام سخته مهرش از دلم کامل بیرون رفته هیچ علاقه ای به دیدنش ندارم اما فکرمم مشغوله دائم بهش فکر میکنم