شوهرم پول نداشت واسه ولنتاین کادو بخره منم گفتم اشکال نداره امشب با خواهرشوهرم و دخترش بیرون بودیم اونم اومد دیدم ی شاخه گل خریده خیلی خوشحال شدم و تشکر کردم ی کمی ک اومدیم راهو دیدم داره ب پام نگاه میکنه بعد واسه بار اول تو این دو سال این حرفو زد نگاه کرد گفتم چیه گفت پاتو چرا اینجوری میزاری کجه . منم انقدر ناراحت شدم اخه پام کج نیس پای خودش کجی داره ک کامل مشخصه ولی تابحال ب روش نیاوردم پای خواهرزاده هاش همشون پرانتزن . حالا اومده ب من ایراد میگیره خیلییییی دلم شکست اخه من ی بارم کجی پاشو ب روش نیاوردم ولی وقتی پام کج نیس میاد میگه چرا پاتو اینجوری میزاری مگ کجه خواستم بگیرم جرش بدم فقط
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه كج نيس چرا دلت شكست ديگه؟ الان يكي بهت بگه چرا يه دست نداري دلت ميشكنه؟
اخه اگر ایرادم داشته باشم باید همون اول میدید ن الان اخه ابجی کوچیکش چند وقت پیش ب خواهر زادش گفت پای زهرا داره روز ب روز کج تر میشه من اومدم اینو ب شوهرم گفتم خوبه حالا من نگفتم داره کجتر میشه ابجیش گفته اینم خواسته تلافیشو سرم دربیاره