2777
2789
عنوان

بازم بی خبری

197 بازدید | 12 پست

امروز بیرون بودیم  عموی شوهرمو دیدیم  گفت 10 عروسی برادر شوهرمه.گفت تو تل گرام اعلام کردن  به همه.اما  به ما نگفتن  ما باید از عموش بشنویم 2هفته  دیگه عروسیه.اخه من چطور تو 2هفته لباس بخرم دخترمم  لباس میخاد حالا اینا به کنار چرا به ما نگفتن  چند روز پیش شوهرم زنگ زد به مادرش پرسید برا عروسی اما  اون  نگفت  که عروسی نزدیکه کلا برا همه کارا لحظه اخر مارو میگن  شوهرم میگه تااخر هفته  صبر کن  اگه خبر دادن برو خرید ندادن  برا شام میریم مثل مهمون.اینا چقدر بی فکرن مگه ما غریبه ایم اخه  که نگفتن  نمیگن  دم عیده خرجا بالاست زودتر بگیم  تا  امادگی داشته باشن  میدونم میزارن چند روز به عروسی خبر میدن  شما باشین ناراحت نمیشین  بهتون  نگن  عروسیه  میدونم همش زیر سر  خواهر شوهرامه  میخان من نتونم شیک  برم  عروسی  میخان من بده  بشم  تو فامیل  که فامیل فک کنن  منم  که بدم به خدا  خواهراش  یه بد جنسایین میخان فقط خودشون دیده بشن  میدونم چه لباسایی  تدارک دیدن و چه کارایی کردن  اخه من تو دوهفته  چطور اماده شم سر کارم میرم  وقت  ندارم  بچمم کوچیکه  چقدر بی فکرن شما باشین  بهتون بر نمیخوره 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

الهی.کارشون که بده ولی تو لباستو بخر دوهفته هم خوبه  

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

عزیزم دو هفته زمان خیلی زیادیه برا تهیه لباس 

ولی من جای شما بودم نمیرفتم  تا یکم برام ارزش قائل شن 

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی.کارشون که بده ولی تو لباستو بخر دوهفته هم خوبه  

به خدا کمه  شهر ما کوچیکه  اصلا جنس توش پیدا نمیشه  ارایشگاهای خوبم  پرن  از طرفی جیب پر پول میخاد  من الان تو وضعیت مالی بدیم  برا همین میگم زودتر میگفتن برنامه ریزی میکردم

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اصلا خودتو ناراحت نکن! با یه تیپ خیلی ساده هم میتونی چشمگیر باشی!  بزن تو نت ببین زیبا ترین زن ...

خوب با شوهرم که خیلی بدن  بهش خیلی بی احترامی میکنن اما این دیگه عروسیه  فرق میکنه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
برادرشه ديگه بايد از همون در جريان باشه فك كن مثلا برادرتو چند روز مونده به عروسيت دعوت كني😐😐😐😐 ...

خیلی بی فکرن  ما از 9 ماه قبل گفتین  فلان تاریخ تالار گرفتیم  قطعیه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
عزیزم دو هفته زمان خیلی زیادیه برا تهیه لباس   ولی من جای شما بودم نمیرفتم  تا یکم ب ...

نرمم  ارزش قائل  نمیشن  شوهرم نیگه بگم جرا نگفتین صد جور بهانه میارن اخرم  ما میشیم  مقصر 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
نرمم  ارزش قائل  نمیشن  شوهرم نیگه بگم جرا نگفتین صد جور بهانه میارن اخرم  ما می ...

شما تا آخر هفته صبر نکن , برو لباستو بخر , فامیل که نمیدونن شما دیر فهمیدی , بعد به قول خودت نمیتونی جلوشون شیک باشی

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
شما تا آخر هفته صبر نکن , برو لباستو بخر , فامیل که نمیدونن شما دیر فهمیدی , بعد به قول خودت نمیتونی ...

شوهرم میگه اگه خبر ندادن  نمیریم یا فقط برا شام میریم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
شوهرم میگه اگه خبر ندادن  نمیریم یا فقط برا شام میریم

خب برای شام تنها هم اگه بخواین برین باید شیک باشی , برای همه که نمیتونی توضیح بدی دیر بهت خبر دادن

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50