امروز بیرون بودیم عموی شوهرمو دیدیم گفت 10 عروسی برادر شوهرمه.گفت تو تل گرام اعلام کردن به همه.اما به ما نگفتن ما باید از عموش بشنویم 2هفته دیگه عروسیه.اخه من چطور تو 2هفته لباس بخرم دخترمم لباس میخاد حالا اینا به کنار چرا به ما نگفتن چند روز پیش شوهرم زنگ زد به مادرش پرسید برا عروسی اما اون نگفت که عروسی نزدیکه کلا برا همه کارا لحظه اخر مارو میگن شوهرم میگه تااخر هفته صبر کن اگه خبر دادن برو خرید ندادن برا شام میریم مثل مهمون.اینا چقدر بی فکرن مگه ما غریبه ایم اخه که نگفتن نمیگن دم عیده خرجا بالاست زودتر بگیم تا امادگی داشته باشن میدونم میزارن چند روز به عروسی خبر میدن شما باشین ناراحت نمیشین بهتون نگن عروسیه میدونم همش زیر سر خواهر شوهرامه میخان من نتونم شیک برم عروسی میخان من بده بشم تو فامیل که فامیل فک کنن منم که بدم به خدا خواهراش یه بد جنسایین میخان فقط خودشون دیده بشن میدونم چه لباسایی تدارک دیدن و چه کارایی کردن اخه من تو دوهفته چطور اماده شم سر کارم میرم وقت ندارم بچمم کوچیکه چقدر بی فکرن شما باشین بهتون بر نمیخوره
الهی.کارشون که بده ولی تو لباستو بخر دوهفته هم خوبه
به خدا کمه شهر ما کوچیکه اصلا جنس توش پیدا نمیشه ارایشگاهای خوبم پرن از طرفی جیب پر پول میخاد من الان تو وضعیت مالی بدیم برا همین میگم زودتر میگفتن برنامه ریزی میکردم