2777
2789
عنوان

سریال

151 بازدید | 10 پست

بچه های معتاد ِ فیلم و سریال به نظرتون بین سریال های walking dead و lost کدوم و ببینم ؟ میدونم قدیمیه جفتش ولی من از آخر اومدم به اول 😁 سریال جدیدها رو دیدم . فیلمِ جالب و خوب هم اگه میشناسید معرفی کنید . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

Lost

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

هر دو ارزش دیدن داره

بریکینگ بد رو دیدی؟ و بتر کال ساول؟ اینا محشرن،البته بریکینگ بد پنج شیش قسمت اول رو باید تحمل کنی

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
هر دو ارزش دیدن داره بریکینگ بد رو دیدی؟ و بتر کال ساول؟ اینا محشرن،البته بریکینگ بد پنج شیش قسمت ا ...

برکینگ بد یکی دو قسمت اولش و دیدم ول کردم البته واکینگ دد و لاست چند قسمت دیدم ولی چون با اینترنت خونه مون دانلود میکنم میخوام ببینم کدوم بیشتر ارزش داره 😁 اون یکی که گفتی رو نه ندیدم داستانش تو این مایه های معمایی ایناست ؟ چون این داستانها رو بیشتر دوس دارم 

برکینگ بد یکی دو قسمت اولش و دیدم ول کردم البته واکینگ دد و لاست چند قسمت دیدم ولی چون با اینترنت خو ...

بریکینگ رو شدیدا توصیه میکنم ببین، پنج شش قسمت اولش مضخرفه ولی بعد عالی میشه

بتر کال ساول هم همین تیم ساختن داستانش هم با بریکینگ بد مرتبطه، البته باید اول بریکینگ بد رو ببینی

هر دو سریال پراز غافلگیری و داستان جالب و جذابی داره

یه کارایی میکنن که حسابی غافلگیر میشی

امتیازاشون توی سایت imdb هست، اینا جز پرطرفدارترین سریالای تاریخ آن اصن

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
بریکینگ رو شدیدا توصیه میکنم ببین، پنج شش قسمت اولش مضخرفه ولی بعد عالی میشه بتر کال ساول هم همین ت ...

عه پس برم ببینم بقیه ش رو . البته خیلی وقت پیش دیده بودم منم چون تعریفش رو خیلی شنیده بودم رفتم دانلود کردم . مرسی 

عه پس برم ببینم بقیه ش رو . البته خیلی وقت پیش دیده بودم منم چون تعریفش رو خیلی شنیده بودم رفتم دانل ...

پشیمون نمیشی ،ببینش😁خواهش میکنم❤️👍