2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

440 بازدید | 17 پست

تو ازدواج دوم اگ خانم  قبلا عروسی کرده باشه. اگ عقد و عروسی یکی باشه شناخت چجوری حاصل بشه؟ یا اینکه  بنظرتون یمدت صیغه بشن قبل عقد بهتره یا عقد کنن چندماه بعد عروسی؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقد و صیغه یعنی ازدواج 

وقتی هم ازدواج کردی دیگه جدایی بعدش سخته 

شناخت و آشنایی باید قبل از عقد باشه اگر مطمین شدید به انتخابتون ازدواج کنید 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

شناخت تو مرحله آشنایی هست...شما که یه بار ازدواج کردید باید بیشتر اطلاعات داشته باشید

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

چون ازدواج دوم خانم هست صیغه ممکن اشکالی نداشته باشه اما قبل از صیغه چند ماه رفت و آمد ضروری هست و همین طور مشاوره ازدواج.به شناخت کامل که رسیدید و همدیگرو شناختید و بعد انتخاب با شماست یه مدت کوتاه صیغه کمک میکنه اما دوباره تاکید میکنم قبل از اون وقت واسه شناخت بزارید

چرا عقد وصيغه عصرحجر كه نيس..يه مدت رفت و امد كنيد در ارتباط باشيد علت اصلي جدايي قبليو بپرسيد ..بري ...

موافقم صیغه رو نمدونم کی تو مملکت ما باب کرد مخصوصا واسه دخترا

مردها تقصیر میندازن گردن زن سابقشون. معلوم نیس راست میگ یا نه. و اینک فامیل بودن. نمیدونم ازکجا تحقی ...

هر نقطه تاریکی هر چند کوچیک تو این آقا دیدین زیر بار عقد نرید. آدرسش رو از خودش بگیرید آدرس منزل پدرشون رو. و حتما تحقیق کنید

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم منم دومین باره ازدواج کروم قبل عقد دوماه باهم حرف زدیم اشنا بشیم بعد عقد کردیم به نظر من ادم ت ...

همین. منم یماه ونیم با تل گرام باهاش صحبت کردم اخه شهردیگ بوددوبار دیدمشون باخانوادش اومدن. یبارم پیشنهاد صیغه داد گفتم نه اصلا. الان اصلا اون آدم قبل عقد نیس مث کوه یخی ک فقط نوکش معلوم بود من فقط ساکتی سربزیری شو دیدم. الان اخلاقای بدی داره. ک گاهی حس میکنم یروزم نمیتونم تحملش کنم