2821
2789
عنوان

راجب همسرم

207 بازدید | 14 پست

دوستتن لطفا راهنماییم کنید چکار کنم..

من 4 سالم بود مادرم رو از دست دادم ..الان 29 سالمه..

همسرم مرد ایده ال و خوبیه..38 سالشه..من ب شدت عاطفی هستم از طرفی مادر هم نداشتم حساس و احساسی ام و خیلی نیاز ب ساپورت عاطفی همسرم هستم..

اما همسرم شعلش طوریه ک هیجان و تشویشش زیاده متاسفانه ..بخاطر همین همسرم همش تو خودشه ..و از قالب شغلش بیرون نمیاد و دست خودشم نیست..

من باید کمکش کنم تا روحیه ش شادتر شه و از افکار حاشیه بیاد بیرون اما نمیدونم چجوری..خودمم نیاز ب رابطه عاطفی عمیق دارم اما فعلا باید همسرمو سر پا نگه دارم...کمکم کنید لطفا..ممنونم

خواب بودم بیدار شدم لغو کاربری شدم....دیگ ب کاربریامونم رحم نمیکنن لا مروتا😢😢از این ب بعد فقط میخوام ی گوشه بشینم گیتارمو بزنم🎻😢منو چه ب سیاست😥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم راهش اینه خودت شاد باشی. همیشه شاد و شا رژ باشی که با دیدن شما نتونه جوری باشه که شادی زیبای شما از بین بره

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
عین من. همسرم منو هم یخ کرده بخدا 

عزیزم....من دنبال راهکارم...دلم نمیخواد همسرم بی حال و روحیه باشه..من خودم خیلی کمبود عاطفی دارم اما فعلا تمرکزم رو همسرمه..شمام تلاشت رو بکن عزیزم

خواب بودم بیدار شدم لغو کاربری شدم....دیگ ب کاربریامونم رحم نمیکنن لا مروتا😢😢از این ب بعد فقط میخوام ی گوشه بشینم گیتارمو بزنم🎻😢منو چه ب سیاست😥
كنارش باش و دركش كن  حرف دلت رو بهش بگو

همیشه کنارشم و هوادارشم...شغلش دهن پر کنه اما از درون ادمو میخوره...دلم میخاد همین امروز استعفا بده😢 یکی باید منو آروم کنه اما دلم همش پیش همسرمه

عزیزم راهش اینه خودت شاد باشی. همیشه شاد و شا رژ باشی که با دیدن شما نتونه جوری باشه که شادی زیبای ش ...

عزیزم حرفتون درسته اما ادم منبع شارژی باید داشته باشه..

من دوستام مادراشون بمب انرژی ان و به بچه هاشون روحیه میدن..

من ن مادر دارم نه خواهر..لاشگاه میرفتم ک بخاطر وابستگی دختر یک سالم در حال حاضر منتفی شده...موزیک شاد و رقص هم گذریه...موندم بخدا خودمم خسته م از تنهایی و بی همدمی

یا شاغل باش یا یه کارهنری رودنبال کن خوب میشه وضعیتتون

عزیزم راهکاری خاستم تا ب روحیه همسرم کمک کنم...مالی مشکلی نداریم..

عزیزم حرفتون درسته اما ادم منبع شارژی باید داشته باشه.. من دوستام مادراشون بمب انرژی ان و به بچه ها ...

میفهمم عزیزم.

اما میشه با یه چیزایب دائم خوشحال بود

منم از خانوادم دورم سالی دوبار همو میبینیم

ولی عاشق بچمم. عاشق اینم که شاد باشیم همه با هم.

شوهر منم درگیر کاره. خیلی وقتا بی حوصله ست. 

دنیا همین یه باره. انتقام خودتو از دنیا بگیر با شاد بودنت

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
توقعتون از زندگی مشترک زیاده  همینه دیگه  بعد ی مدت همه چی عادی میشه

ن عزیزم بحث عادی شدن نیست...منظورم رو متوجه نشدید شما ..گفتم روحیه همسرم ضعیف شده و کمک میخام 

میفهمم عزیزم. اما میشه با یه چیزایب دائم خوشحال بود منم از خانوادم دورم سالی دوبار همو میبینیم ول ...

چقد نیاز داشتم با یکی حرف بزنم..

مرسی از حرفهای قشنگت..زود رنجم ..زود ب خودم میگیرم..از طرفی میخام ب همسرم روحیه بدم خودم ضعیفترم😢

چقد نیاز داشتم با یکی حرف بزنم.. مرسی از حرفهای قشنگت..زود رنجم ..زود ب خودم میگیرم..از طرفی میخام ...

عزیزم این که بااحساسی سرمایه بزرگیه.

ارزو میکنم شاد باشی