2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نگرانم یهو خوب شدم دوتا سقط داشتم کوچکترین علامتی میبینم سکته میکنم 

وای ان شاء الله که چیزی نیس یکم استراحت کن کدوم شهری زنگ بزن به دکترت یا برو یه درمانگاه ماما معاینه ت کنه برات سونو مینویسه سونوی شبانه روزی روزتعطیلم بازن علامت دیگه ای نداری 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

اخه شکمم و دور نافم سفت شده بود الان اصلن اینجوری نیس نکنه این یکیم خدای نکرده اتفاقی افتاده براش که ...

نه استرس نداشته باش برات سمه توکل کن بخدا

وای ان شاء الله که چیزی نیس یکم استراحت کن کدوم شهری زنگ بزن به دکترت یا برو یه درمانگاه ماما معاینه ...

دکترم امروز نیس خودم قم هستم دکترم تهران هنوز برام سونو ننوشته گفت زوده دارو مصرف میکنم ینی میشه بیخود جنین اتفاقی بیوفته براش

کوچولوی عزیزمو برام حفظ کن خدایا
دکترم امروز نیس خودم قم هستم دکترم تهران هنوز برام سونو ننوشته گفت زوده دارو مصرف میکنم ینی میشه بیخ ...

قبلیا چرا،سقطشد

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 
دلیل سقط قبلی ت چی بوده 

قلب نداشتن تو همون هفته های هفتم و هشتم و سقط میشدن ینی اولی خودبه خود سقط شد دومیم رشدش یهو متوقف شد قلب تشکیل نشد با دارو سقط کردم اما این یکیو تحت نظرم 

دلیل سقط قبلی ت چی بوده 

زنگ بزن به یه بیمارستان بگو اورژانس مامایی رو میخوام از ماما بپرس قشنگ توضیح بده من خودم سر دخترم همش همینکارو میکدم 

زنگ بزن به یه بیمارستان بگو اورژانس مامایی رو میخوام از ماما بپرس قشنگ توضیح بده من خودم سر دخترم هم ...

الان به نظرتون نگران کنندس علائم ندارم؟