2821
2789
عنوان

حركت جنين

85 بازدید | 7 پست

سلام 

من هفته بيست بارداري هستم نصف توي خواب تنم لرزيد و تا الان تپش قلبم دارم 

ولي از ديشب تا حالا هنوز تكان خوردن جنين رو حس نكردم 

نگرانم لطفا راهنماييم كنيد. ايا عادي هست . هرچند ساعت يكبار بايد تكونهاش رو حس كنم ؟

ان شا الله خدا کمک میکنه عزیز  یه شکلات بخور له پهلو چپ دراز بکش اابته حرکات بچه تو این سن از بارداری کمه چون کوچولوعه منم اینو شنیدم

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام من دیروز 21 هفته رو تموم کردم بعضی وقتا تکوناشو حس میکنم بعضی وقتا نه، بعضی وقتا کم تکون میخوره و بعضی وقتا زیاد بنظرم تا 28 هفته جای نگرانی نیست عزیزم البته من هر دفعه نگران میشدم ولی وقتی صدا قلبشو میشنیدم آروم میشدم 

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤

ببین منم نگران بودم چون نی میم خیلی تکون میخورد اما دوروز بود کم شده بود‌.تو بهدلشت پرسیدم گفت نگران نباش طبیعیه یاقندت افتاده یاخسته ای یاجنین حالتش رو عوض کرده چیز شیرین بخور و به چپ دراز بکش میفهمی و استراحت کن 

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
سلام من دیروز 21 هفته رو تموم کردم بعضی وقتا تکوناشو حس میکنم بعضی وقتا نه، بعضی وقتا کم تکون میخوره ...

الان چند ساعت به پهلوي چپ دراز كشيدم خبري نيست

شير كاكائو هم خوردم 😔😔😔 

چكار كنم برم بيمارستان صداي قلبشو گوش بدم  

الان چند ساعت به پهلوي چپ دراز كشيدم خبري نيست شير كاكائو هم خوردم 😔😔😔  چكار كنم برم ...

فردا برو بهداشت زیاد نگران نشو عادیه منم بعضی وقتا تکوناشو حس نمیکنم به سمت راست بخواب شاید تکون خورد، الان بچه هنوز کوچیکه بخاطر همین زیاد تکوناشو حس نمیکنی 

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤