2777
2789
عنوان

من عجیبم یعنی 😯😯

198 بازدید | 19 پست

بچه ها از وقتی اومدم اینجا می بینم همه میگن ما با فلان کس مشکل داریم یا قطع ارتباطیم یا...

من تا حالا با کسی ب مشکل نخوردم.یعنی غیرعادیم 😯😫

اطرفیانت خوبن که اذیتت نمیکنن خداااااااروشکر

عههه اخه مثلا گاهیم شده ابجیم اومده خونم..مادرشوهرم مثلا یه چی گفته من خندیدم..

بعد ابجیم میگه چطور تو ناراحت نشدی 😐😐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عههه اخه مثلا گاهیم شده ابجیم اومده خونم..مادرشوهرم مثلا یه چی گفته من خندیدم.. بعد ابجیم میگه چطور ...

آدم نازک نارنجی و کم صبر و تحملی نیستید  خدا رو شکر 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
آدم نازک نارنجی و کم صبر و تحملی نیستید  خدا رو شکر

نمیدونم دقیقا.. هم جنبم بالاست همه میگن..

هم گاهی رک جواب میدم .. الان نمیدونم کدومش باعث شده ب مشکل نخورم 😂

یعنی بقیه تو نی نی سایت ندارن؟ 😩

چرا همه خوب و سازگارن ولی خوب گاهی یکم دلشون از یکی میگیره اینجا میگن تموم میشه میره دیگه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
عههه اخه مثلا گاهیم شده ابجیم اومده خونم..مادرشوهرم مثلا یه چی گفته من خندیدم.. بعد ابجیم میگه چطور ...

من اینقدر اذیتم کردن که از غم و غصه و فشار عصبی، دو روز مونده به زایمان تشنج کردم    ان‌شاءالله واسه هیچکس پیش نیاد

🖤

منم همينجورى بودم

اصلا هر حرفى ميزدن خونواده شوهرم نه جواب ميدادم نه به دل ميگرفتم

ولى خودشون ديگه زنگ زدن بدو بيراه گفتن بهم 

پى ام دادن بى احترامى كردن

رفتن جلو در خونه بابام اينا با بابام گلاويز شدن چون بابام قربون صدقه دخترش رفته بود😑 ديگه اينارو نتونستم هضم كنم

بعدشم خودشون باهام قطع رابطه كردن

چرا همه خوب و سازگارن ولی خوب گاهی یکم دلشون از یکی میگیره اینجا میگن تموم میشه میره دیگه 

اره اینکه گاهی دلگیر میشیم طبیعیه... ولی اینکه میان میگن مثلا خدا بعنت کنه خواهرشوهرم بم گفت بیشعور.. اون بهم گفت کثافت.

خب تو چی گفتی ک اون اینو گفت 😧اینجا ک میام سردرگمم..

هر کس تاپیک میزنه خودش پاک و خوبه.. طرفش یه ادم احمق بی شعوره ب تمام معنا 😢