2777
2789
عنوان

فشار ماه آخربارداری

142 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من ۳۷ هفته و ۵روزمه پاهام خیلی ورم داره از دیروز فشار ۱۴ شده امروزم ۱۴ رو ۹ بود همیشه رو ۱۲ بوده نمیدونم مشکلی هست با این فشار یا نگران نباشم   

فشار بالا برای جفت خیلی خطرناکه اگه بیمارستان فشارتونو بگیرن همین باشه بستری میکنن و اگه پایین‌نیاد پایان بارداری میدن چون بچه رو خفه میکنه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمارستان رفتم فقط فشارمو گرفت چیزی نگفت 

بیمارستانی که واسه زایمانت ثبت نام کردی رفتی؟

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

نمک نخور ،دست و پاتو زیاد اویزون نگه ندار ،ماست و سیر بخور فشارتو بیاره پایین .قبل گرفتن فشار ۱۵ دیقه بشین استراحت کن،فردا برو دکتر شاید برات ازمایش دفع پروتیین بنویسه،سرگیجه تهوع ،سردرد ک نداری؟ 

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
نمک نخور ،دست و پاتو زیاد اویزون نگه ندار ،ماست و سیر بخور فشارتو بیاره پایین .قبل گرفتن فشار ۱۵ دیق ...

سرگیجه و سردرد ندارم .آزمایش دفع پروتئین دادم برا دکترم فرستادم گفت نداری ولی باید کشت ادرار بدم نمیدونم چرا

منم دقیقا هم هفته شمام

دو سه روزه پاهام یذره ورم کرده. دست راستمم همین طور. علایم مسمومیت بارداری ندارم. فشارمو نگرفتم فردا میرم دکتر

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 💗