2777
2789

ویتاگنوس منظم میکنه ولی باید کل سیکل رو بخوری و حداقل شش ماه مصرف کنی ، تخم تره تیزک یا همون شاهی هم میتونی مصرف کنی از روز پنجم پری تا روز 14 هم بعد قعط میکنی پری که اومد ماه بعد به همین منوال، جدشونده رازیانه هم میتونی بخوری هرروز بجز روزای پری از روز پنجم میخوری تا زمان پری قعط میکنی و دوباره از روز پنج شرو میکنی ، عرق رازیانه مطمین که از خود تخمای رازیانه باشه هم عالیه فقط حواستون باشه بعضی عرقیات توشون شاخو برگم میریزن که خوردنش خطرناکه با خوردن اینا هم تمبلی تخمدان هم کیست هم جوش و هم موی زائدتون کم میشه منتهی حوصله میخواد چون زمان میبرع من با اینا درمان کردم و اینکه تو روزای پری و وسطای سیکل حتما کمر و رحمتون رو با کمر بند یا چیز گرمی بپوشونید و روزای پری سعی کنید حمام نرید هیچ وقت لباس خیس و نم دار تنتون نکنید کف حمام اصلااا نشینید گاهی وقتا با روغن کنجد یا سیاه دارنه روی رحم و تخجدانارو ماساژ آروم بدین گرمی جات زیاد بخورین ترشی جات چیزای سرد ماست خیار دوغ اینارو یا نخورید یا همراه مصلحشون که توی نت هست مصرف کنید من با رعایت این نکات سیکلام 28 روزه شدن

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تخم شاهی رو آسیاب کنید و روزی یکی دو قاشق چای خوری حالا باتوجه به تحملتون بیشتر و کمترش میتونید بکنید همراه آب قورت بدین خیییلی بدمزس و یه زره معدتون اذیت میشه ولی واسه سلامتی یه خانم از خودش بهتر وجود نداره

ویتاگنوس منظم میکنه ولی باید کل سیکل رو بخوری و حداقل شش ماه مصرف کنی ، تخم تره تیزک یا همون شاهی هم ...

ممنون از صبروحوصلت عزیزم.منم خیلی رعایت میکنم.چیزای گرم میخورم ولی یبار 28 یبار35 روزه پریود میشمی یبارم 18روزه.سونورفتم گفت سالمی

این دفعه هم که پریود شدم ده روزه شده ک هنوزم پاک نشدم درصورتی ک همیشه پنجم ب بعد پاک بودم

هر بار این درو محکم ببند برو
تخم شاهی رو آسیاب کنید و روزی یکی دو قاشق چای خوری حالا باتوجه به تحملتون بیشتر و کمترش میتونید بکنی ...

تخمش قهوه ای رنگه؟فک کنم خریدم باید تو قوطیام نگا کنم

ممنون از صبروحوصلت عزیزم.منم خیلی رعایت میکنم.چیزای گرم میخورم ولی یبار 28 یبار35 روزه پریود میشمی ی ...

دیر پاک شدن علتش سردیه رحمه روغن مالی کنید و بایه چیز گرم بپوشونید و جوشونده رازیانه بخورید

دیر پاک شدن علتش سردیه رحمه روغن مالی کنید و بایه چیز گرم بپوشونید و جوشونده رازیانه بخورید

بخدا هرشب چرب میکنم با روغن زیتون خرما ارده میخورم.هرشب بهارنارنج اسطوخودوس.دارچین بومادران بادرنجبویه پونه کوهی دم میکنم میخورم.تو پریودی سعی میکنم تا چهارروز حمام نرم.خیلی رعایت میکنم ولی نمیدونم چرا اینجوریه البته کم خونم هستم😩قرص آهن میخورم.رازیانه گهگداری میخورم.صب زرده تخم مرغ با عسل دارچین هم زدم ناشتا خوردم انگار فعلا قطع شده

عزیزم الان میتونم تخم شاهی بخورم؟