2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نع گلم اينجا يه از خدا بيخبرى عكس كاربر ها و حتى عكس چشمشون يا بچشون رو سيو ميكنه و هى تاپيك ميزنه و ...

باشه چشم

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
باعکس میخان چیکنن الان اینستاپره ازعکسای مختلف عکسای ماهابه چ دردشون میخوره

باور میکنی از اینیستا بدم اومده. اینجا خیلی بهتره

باعکس میخان چیکنن الان اینستاپره ازعکسای مختلف عکسای ماهابه چ دردشون میخوره

به هيچ درد بيمارن اينجور ادم ها عزيزم اونايى كه تو اينستا عكس ميذارن با رضايته خودشونه يعنى نميذارن كه بعد بخوان پاك كنن ولى سريع يكى عكسشون رو سيو كنه اينجا خيلى ها عكس ميذارن فقط براى سرگرمى و خوب به دقيقه نكشيده پاك ميكنن چون اگه پاك نكن تو گوگل هم سيو ميمونه و اينكه خوب راضى هم نيستن عكساشون دست يه از خدا بيخبر بيوفته كه بعد هر شب بياد تو اين سايت كه فلانى +عكس براى همين بهترين كار اينه كسى عكس نذاره بيمار زياده

به هيچ درد بيمارن اينجور ادم ها عزيزم اونايى كه تو اينستا عكس ميذارن با رضايته خودشونه يعنى نميذارن ...

درست میگی. خصوصا من که بلد هم نیستم عکس رو حذف کنم