2777
2789
عنوان

فر مو😍

514 بازدید | 41 پست

دوس دارم برای عید موهامو فر شیش ماهه کنم اما تو سایت که سرچ کردم گفته بودن به مو خیلی اسیب میزنه واقعا اینجوریه؟تجربه دارین ازش؟

موهای خودم لخته و پر پشت دلم میخواد تنوع بدم ولی دوس ندارم اسیب ببینن😥

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تسیب میزنه موهای من گیرو رو میشکوند بس که پر بود تاحالا رنگ نزاشته بودم فر کردم ازبین رفت بهترین مواد گرفتم خودم خریدم موادو ودخترخالم واطرافیان هرکی کرده پشیمون

منم خیلی دوست دارم فر چون موهای خودم خیلی لخته...خواهرمم موهاش لخته چند سال پیش فر 6 ماهه انجام داد کل موهاش سوخت و از بین رفت با این ه بهترین جا با بهترین مواد رفته بود ولی موهاشو پسرونه کوتاه کرد...من دیگه بی خیال شدم

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
حالا من موهام فره دوست دارم کراتینه کنم

اع نه فر خیلی قشنگه لخت سادس ولی فر خودش حالت داره😍

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
خیلی تسیب میزنه موهای من گیرو رو میشکوند بس که پر بود تاحالا رنگ نزاشته بودم فر کردم ازبین رفت بهتری ...

اع پس بیخیال بشم بهتره انگار😟

منم خیلی دوست دارم فر چون موهای خودم خیلی لخته...خواهرمم موهاش لخته چند سال پیش فر 6 ماهه انجام داد ...

مرسی منم پشیمون شدم😰😂

من کردم قبلاااا فقط میگم نکن هم موهات داغون میشه هم خسته کننده اس من دیگه اخراش اتو مو میکشیدم خیلی باید بهش برسی تا شیک وایسه

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
مرسی که هستی😄

😁😁😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
اع پس بیخیال بشم بهتره انگار😟

اره موادش از دکلره قوی تر خودت حساب کن اسیبشو .و اگر موهات قبلا رنگ مخصوصا دکلره داشته میریزه شدید بابا بابلیس بکن خسته کننده میشه داۍم موس مو باید بزنی نزنی وز وزشت