2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تنها مرضی که درمون نمیشه بیشعوریه،من هرکار کردم جواب نگرفتم و دارم جدا میشم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بستگی داره کی باشه ..

سلام لاکچری،مهمونات نیومدن هنوز؟😊😊😊

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بستگی داره نسبتش باهام چی باشه

اگه زیاد نبینبش که اهمیت نمیدم میذارم در بیشعوری خودش غوطه ور باشه، ولی اگه مجبور باشم روزانه ببینمش یه نسخه کتاب بیشعوری رو بهش هدیه میدم و تاکید میکنم حتما بخونه   

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏
بستگی داره نسبتش باهام چی باشه اگه زیاد نبینبش که اهمیت نمیدم میذارم در بیشعوری خودش غوطه ور باشه، ...

اهل مطاله نیست...اخلاقش برعکس منه.هرچقدر من با درک و فهمم اون بیشعور و خنگ و بیوجدان

2790
2823
2791
2779
2792