2777
2789
عنوان

رنگ پوست دخترم

339 بازدید | 12 پست

رنگ پوست دخترم مثل سه روز اول تولدش خواهد شد؟

بدن و دستاش سفيده اما صورتش بعد از سه روز به خاطر زردي ناسازگاري خون ابتدا زرد و سرخ و سپس گرفته و تيره شد زردي ناشي از شير مادر هم داشت

رنگ پوست خودم گندمي و همسرم روشن تر است

ممنون ميشم اگه كسي تجربه ايي اين چنين داشته 

نور چشمم هميشه به يادتم 💔❤️                                            اين مجسمه زيبا (عكس پروفايلم) براي احترام به مادرانيست كه كودك خود را از دست داده اند، با عنوان " كودكي كه هرگز زاده نشد"👶🏻🍂 

خوب می شه ، رنگ پوست دائم تغییر می کنه

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم تا قبل پریودی سفید بود

سبزه شدم بعدش بخاطر افتاب وتغذیع وفشارعصبی

الان یه سال بعد عروسیم

رگ سبز دستام پیداس خیلی روشنتر شدم

شوهرم میگه سبزه دوسداشتم شدی سفید برفی

همه چی ممکنه اصلا نگرانش نباش

اگه مادرزادی سفید بوده دوباره سفید میشه

ممنونممم دوستان عزيز

وقتي بدنيا اومد خيلي خيلي سفيد بود تا سه روز فقط .الان خيلي گرفته و تيره هست خيليييي

نور چشمم هميشه به يادتم 💔❤️                                            اين مجسمه زيبا (عكس پروفايلم) براي احترام به مادرانيست كه كودك خود را از دست داده اند، با عنوان " كودكي كه هرگز زاده نشد"👶🏻🍂 

الان تقريبا ٧٠ روزشه

كي معلوم ميشه؟ بعد از چند ماه؟

گندمي خيلي خوبه الان خيلي تيره هست 

دوستان عزيز كسي تجربه ايي مشابه به اين داشته؟؟؟؟

دوستاااااااان 🙏

دوستاااااااان 🙏

سلام وقتتون بخیر ببخشید می‌دونم خیلی از پستتون می‌گذره اما منم پسرم دنیا اومد زردی بدو تولد داشت بدنش انگار قرمز بود فقط دستاش سفید بود و زردیش به خاطر تضاد خونی با من چون خیلی بود تو دستگاه بود تا هفت روز حتی خونشو عوض کردن الان خیلی بدنش سوخته و رنگش تیره شده شما رنگ پوست بچتون چی شد تغییر کرد میشه تجربتون رو بگید؟