2777
2789
بعد طلاق حرف و نگاه مردم همسایه ها و فامیل چطور بود چطور تحمل کردی من شوهرم بد دله اگه نخواد طلاق بد ...

اقوامم  خیلی خوشحال بودن که میخوام جدا شم...

ولی مستاجرمون به مامانم گفته بود دخترت داره طلاق میگیره مامانم گفته اره زنه احمق گفته من پسر مجرد دارم تو خونه میترسم مامانمم بهش گفته تا اخر هفته خونه رو خالی میکنی...بعدش هر چی اومد کجا برم مامانم گفت فقط خالی

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مردی که انقدر بیشعور و بیشرفه یه هرزه رو میاره تو خونه ای که زنش براش با عشق ساخته باید به زباله دان ...

اره واقعا هنگ کردم اصلا عین بهت زده ها فقط نشستم

خیلی ..همش میگم کاشکی زودتر طلاق میگرفتم

خدا کنه روزی منم به اینجایی که شما هستی برسم 

با وجود پنج سال خیانت حالا که از شوهرم دورم و دارم طلاق میگیرم حس میکنم قلبم داره از جاش کنده میشه

آخه خیلی عاشقش بودم و کلا آدم احساسی هستم

2803
هر چی فک میکنم میبینم اگر کسی اورده خونه و رابطه داشته واقعا دیگه حتی چندشم میشه کنارش باشم 

گلم من موندم واقعا چی بگم 

اول خیانتشو به خودت ثابت کن بعد تصمیم بگیر 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
2804
از همینا دل میزنم  اما شوهرم چن روزه بهانه میگیره و میگه منو نمیخواد اما میگه درخواست طلاق و ت ...

میخاد تو درخاست بدی ک مهریه مالیده بشه😐به نظرم اگه قطعی شد قصدت سر مبلغ مهریه توافق کنین الان دایی و زن دایی من دو ساله میرن دادگاه میان سر همین مهریه.تولفق کنین زودتر جواب میده

2805
خدا کنه روزی منم به اینجایی که شما هستی برسم  با وجود پنج سال خیانت حالا که از شوهرم دورم و دا ...

اولش طبیعیه منم همین جوری میشدم حتی میرفتم از دور نگاش میکردم و گریه میکردم ولی گذشت زمان خیلی اروم ترم کرد

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
گلم من موندم واقعا چی بگم  اول خیانتشو به خودت ثابت کن بعد تصمیم بگیر

اره باید حتما ثابت بشه 

حرفاش کاراش جیزایی که دیدم امرور واقعا انگار مطمین شدم

2801