2821
2789
عنوان

کمک می کنید

167 بازدید | 33 پست

سلااام من 3ساله از سال 94 ب بعد یبوست داشتم  بعد 6ماه پیش  بعد از مدفوعم  خون دیدم چون زیاد زوور دادم بعدش  رفتم ازمایش مدفوع دادم ک سرطان روده ای نباشه چون علائمش  بوود  گفت چیزی نیست  ایا با ازمایش مشخص میشه    واقعن سرطان اینها من 16 سالمه

M❤️متاهل و متعهدم

اگه با آز مشخص نمیشد حتما دکترت بهت میگفت

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه یبوست هم تو چایی که دم میزاری یدونه غتچه بنداز توش دم بکشه بخور خوبه

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
غنچه چ گلی

غنچه گل محمدی دیگه از عطاریا بگیر خیلی هم خوبه.سردیجات هم کمتر بخور .صبحا بجای چای خاکشیر سنگشور شده با آبجوش گرم بخور

هر روز انجیر مصرف کن عزیزم,هم داخل اب میتونی بندازی نرم شه هم همین جوری خشک,صبح ناشتا و شب قبل از خواب به اندازه یک استکان+سبوس از انواع مختلف+روغن زیتون,اینا عالی هستن🌹

والا منم این مشکلو دارم و برایه من ی وقتایی زخم میشه برا همین خون میاد شاید بواسیری چیزی باشه برایه من اونقدر شدید و همیشه نیست ک نیاز به دکتر رفتن داشته باشه ولی اگه براتو همیشه خون میاد پیش دکتر برو🤔

والا منم این مشکلو دارم و برایه من ی وقتایی زخم میشه برا همین خون میاد شاید بواسیری چیزی باشه برایه ...

عزززیزم اگه خون میا حتما برووو دکتر من رفتم گفت چیزی نیست تروخداااا برووووو   معلوم نیست که بروووو حتما شاید زخم نیست  ئحتمابرووو  شنبه

M❤️متاهل و متعهدم

حتما برووو دکتر للللطفا

اخه ما خانوادگی این مشکلو داریم مامانم داداشم خالم هممون مامانم دکتر رفت کلی قرص اینا داد اخر خودش خوب شد البته برا اون خیلی ناجور بود ولی منو داداشم نرفتیم برا من شاید هر دوسه ماه یه بار پیش بیاد 😐

اخه ما خانوادگی این مشکلو داریم مامانم داداشم خالم هممون مامانم دکتر رفت کلی قرص اینا داد اخر خودش خ ...

تو و داداشت حتما برین دکتر عزیز      حتماااااا هر خون که بیرون بیاد   فرق میکنه تروخدااا برو یک ازمایش تو داداشت بدهید  هزینه که ندااره من رفتم خیالم رااااااحت شد

M❤️متاهل و متعهدم

2828
2791
2779
2792