2777
2789
بله ضرر داره اما خوردنش بین دو سیکل قاعدگی معجزه میکنه درد و نفخ شدید من تو پریودی رو کلا از ...

خب چی بخورم تو این دوران اخه خیلی درد دارم و چرا ضرر داره مگه نمیگن رحم را تمیز میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چی بخورم تو این دوران اخه خیلی درد دارم و چرا ضرر داره مگه نمیگن رحم را تمیز میکنه

تو پریودی خونریزی رو زیاد میکنه

رحمو پاکسازی میکنه بعله من الان خودم دارم میخورم

اما تحت نظر طب سنتی 

🧚‍♀️

هیچی نخور

تو پریودی اگه میخوای درد کم بشه سردیجات مثل لبنیات خصوصا ماست و دوغ و سیب وخیار و گوجه ووو مطلقا نخور

حداقل سه روز اول حموم نرو و در حدکفایت خودتو بعد دستشویی رفتن بشور و حتما با آب گرم

در طول سیکل مه رازیانه بخوری البته زیر نظر دکتر طب سنتی و اینا رو رعایت کنی خودت معجزشو میبینی

🧚‍♀️
من خونریزیم زیاد نیست پس بخورم مشکلی نداره؟

ربطی نداره نباید بخوری

ممکنه اصلا رحمت سرد شده باشه منم خونریزیم کم شده بود الان سه روز اول حسابی میاد شفاف و صورتی و توش چیزایی شبیه بافت رحم هست

🧚‍♀️
ربطی نداره نباید بخوری ممکنه اصلا رحمت سرد شده باشه منم خونریزیم کم شده بود الان سه روز اول حسابی م ...

پری زاد ببخشید میگم من پریودی هام خیلی نامنظمه گاهی وقتا سه ماه یکبار

رفتم پزشک زنان و ازمایش و سونو گفت مشکلی نداری ، نه تنبلی تخمدان نه هیچی

رفتم طب سنتی بازم درست نشد

شما چیزی نمیشناسی خوب باشه؟؟

ربطی نداره نباید بخوری ممکنه اصلا رحمت سرد شده باشه منم خونریزیم کم شده بود الان سه روز اول حسابی م ...

عزیزم منم خونریزی زیاد بود ولی الآن سه ماهی میشه کم شده علتش از چیه ؟