2777
2789
يعني چطوري اصولي نيست ميشه توضيح بدي

عزیزم ساختش مال ۲۲ سال پیش هست

پدرشوهرم اسکلتشو زده شوهرم فقط سفیدکاری و نماشو انجام داده مثلا

جایی ک اشپزخونه اس باید اتاق خوابا باشه ولی اتاق خواب افتاده کنار پنجره ی حیاط و همیشه زیادی روشنه😓😐 تو این خونه ب این بزرگی سالنش ال ماننده و کلا یه دونه اتاق خواب داره🙄 اتاق خوابش الکی الکی ۲۰ متره و راهی هم نیس که دوتاش کنیم

یعنی حالم بهم میخوره از این خونه یه خونه میخوام ک همه چی سرجای خودش باشه😫

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اتاقا كمد ديواري داشته باشه؟

كمد ديواري خيلي مهمه ، ماخونمون ١٤٣ متر هست پارسال خريديم و توي هر اتاق كمد ديواري داشت ولي باز هم دو تا كمد ريلي خريديم و دو تا كمد ديواري هم خودمون زديم ، من دوست دارم هيچ چيز جلوي چشم نباشه .

دقیقا خونه منم خیلی زیادی بزرگه هرچی تمیز میکنم به چشم نمیاد😑

اره دقیقا بخصوص حیاطم ک همیشه گرد و خاکه و زیادی بزرگه و گرد و خاک وارد اتاقام میشه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
عزیزم ساختش مال ۲۲ سال پیش هست پدرشوهرم اسکلتشو زده شوهرم فقط سفیدکاری و نماشو انجام داده مثلا جای ...

بیا عوض کنیم😁

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
بیا عوض کنیم😁

خیلی قدیمیه عزیزم یه بدی هم داره ک چسبیده ب خونه خانواده شوهرم😓اگه اصفهانی بیا من حاضرم😁

خیلی قدیمیه عزیزم یه بدی هم داره ک چسبیده ب خونه خانواده شوهرم😓اگه اصفهانی بیا من حاضرم😁

😂😂😂خانواده شوهر ک حلله سه سووته میفرستمشون ی جای دووور. ولی حیف اصفهان نیستم

😁

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
😂😂😂خانواده شوهر ک حلله سه سووته میفرستمشون ی جای دووور. ولی حیف اصفهان نیستم 😁

🤣🤣😂موندگارن اینجا عمرا برن مگه اینکه خودت بفرستیشون ب روش خودت😜

🤣🤣😂موندگارن اینجا عمرا برن مگه اینکه خودت بفرستیشون ب روش خودت😜

🤣🤣🤣🤣خدابهت صبر خواهر ایوووب و بده عزیزم .