2777
2789
عنوان

کیا توی این سایت قشر ضعیف جامعه ان

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 90 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه ضرورتی داره لباس عید بگیرید برای خودتون، حالا اگه بچه دارید خب برای بچه ها لباسایی که لارم دارن واجبتره

بقیه اش رو هم‌باید صرف خرید لوازم پذیرایی کنید ، اگه مهمون ناهارشامی دارید ، گوشت و مرغ و برنج و اینا بخرید به نظرم

چجوری خشک میکنی مثلا پرتقال و کیوی رو

ما خشک کن داریم ولی روی پکیج و بخاریم‌میشه خشک کرد عزیزم تو گوگل بزنب چجوری میوه روی بخاری خسک کنم کامل راهنماییت میکنه

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
منم سایزم تغییر کرده باید لباس بخرم ولی نمیتونم زیاد هزینه کنم از طرفیم برادرم توقع داره لباسای گرون ...

به برادرت چه ربطی داره ،ناراحته بیاد برات بخره

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

من درکل اگد که نتونم اون جنس و کیفیتی که میخوام رو بخرم ترجیح میدم کلا نخرم و با قبلیهام سر کنم ، به نظرم خیلی شکیل تره اینکار تا برم جنسی که نمیپسندم از لحاظ ظاهر و کیفیت ولی قیمتش پایینتره رو بخرم 

به برادرت چه ربطی داره ،ناراحته بیاد برات بخره

نمیدونه اوضامون  یکم خراب شده اگه بگم پول میده ولی غرورم اجازه نمیده خودم قبلا شاغل بودم شوهرمم درامدش بد نیست ولی خرجمون بالاست

ماهم تو همین وضعیم تا الان ک صفریم ت عیدم ک حقوق شوهرم حدود یکو چارصدپونصد میشه ک نمیدونم چیکار میشه کرد😑😐

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....
من درکل اگد که نتونم اون جنس و کیفیتی که میخوام رو بخرم ترجیح میدم کلا نخرم و با قبلیهام سر کنم ، به ...

منم

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

هر سال چقدر تاپیکای خرید بود و خوشحال بودیم از دیدن خریدای همدیگه 😞

عزیزم اول قیمت وسایل پذیرایی مهمون رو حساب کن بقیه هر چی موند طبق اولویت نیازتون‌لباس بخر مثلا ی تونیک بخر برا خودت ی مانتو یا تونیک ی دست پیراهن شلوار و لباس خونگی پسرت همسرتم ی پیراهن شلوار حالا هر کدومو نو دارید چیز دیگ جایگزین کن 

مغازه های ارزون فروشی هم گاهی میتونی چیزای خوب پیدا کنی نمیشه خیلی گرون بخری هر چند الان بنجل هم گرونه 

من فقط برا بچه هام اگ بشه میخرم 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز