2777
2789
عنوان

امبره کردن

651 بازدید | 14 پست

میخوام برای عید موهای تا کمزم رو امبره کنم... ولی چون دکلره باید بکنی یه کم دودل هستم.... کسی کرده... من تا حالا موهام رو نه رنگ کردم نه هیچ کار دیگه ای... یه کم دودلم

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اگه نمیخای دکلره کنی 

پودرای رنگی هست میفروشن. من خودم با اونا تو خونه انجام دادم

رنگای فانتزیه قشنگی دارن.. فقط خیلی کثیف کاری داره باید دورو برتو خالی کنی و زیرانداز بزرگ پهن کنی. و اینکه تقریبا زود میره و رنگ حالت دکلره شده میمونه

راستش نمیدونم. اسم خاصی ام نداره آخه ولی بری جاهایی که رنگ مو دارن بهت میگن من قرمز خریدم. قشنگ شد ...

همونا ک پودر ماننده میزنی ب مو با اب و کلا بعد چند ساعت میریزه رو میگین؟

قبلا برای بچه ها تلوزیون تبلیغ میکرد؟ شیمر بهش میگفت فک کنم

یادم تورو فراموش..
همونا ک پودر ماننده میزنی ب مو با اب و کلا بعد چند ساعت میریزه رو میگین؟ قبلا برای بچه ها تلوزیون ت ...

نه عزیزم. پودرای دکلره و رنگ مخلوطن. با اکسیدان قاطی میکنی و میزنی. از جایی که بخری بهت توضیح میدن چجوری بزاری

قبلا فقط رنگای فانتزی مثل قرمز و آبی و بنفش و صورتی داشت. الان رنگای معمولی هم داره مثل دودی و زیتونی و خاکستریو...

من فانتزیشو امتحان کردم دوست داشتم، برا تنوع خوب بود