2777
2789
عنوان

تولد همسرمممم..

93 بازدید | 7 پست

چیکارکنم سه روز دیگه ست..

بخدا ثواب داره کمکم کنین..

ایده بدین بهم لطفاااااا

میخوام واسه شام مهمون دعوت کنم. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه میخوای رستوران دعوت کنی 

همه رو دعوت کن رستوران بعد بگو شام بریم فلان رستوران بعد میبینه همه هستن خوشحال میشه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

من اگه بودم شام لازانیا و زرشک پلو با مرغ و یه عالمه سیب زمینی سرخ کرده درست میکردم با سالاد ماکارونی

و دلستر و دوغ

برای بعد از شام هم انار دون شده و بستنی ( یا شیک نوتلا) ایده خوبیه در کنار میوه هایی که همیشه هست و کیک

برای تزئین خونه هم با توجه به تم خونتون از شراره و بادکنک هلیومی استفاده کن 

اگ هم میخای خیلی لاکچری طور! باشه تم بده به مهمونات و خونتون رو هم با همون تم تزئین کن

اگه خواستی دستور شیک نوتلا رو بهت بدم

موفق باشی عزیزم 🌹❤

نامم ز کارنامه عشاق محو باد  گر جز محبت تو بود شغل دیگرم  عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼
من اگه بودم شام لازانیا و زرشک پلو با مرغ و یه عالمه سیب زمینی سرخ کرده درست میکردم با سالاد ماکارون ...

مرسی عزیزدلم خیلی مفید بود. میشه دستورشو بدی؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
مرسی عزیزدلم خیلی مفید بود. میشه دستورشو بدی؟

خواهش میکنم عزیز دلم، بله که میشه 😍

بستنی وانیلی ساده (زعفرونی یا شکلاتی نباشه) + خامه+ شیر + نوتلا   همه رو باهم توی مخلوط کن بریز و مخلوط کن

فقط نوتلا رو آخر از همه اضافه کن که روی زبون حس بشه

آخرم روی لیوانا چند دونه از این قهوه فوریا بریز  خوشگل میشه

از شکلات کیت کت یا اسمارتیز هم میتونی استفاده کنی 

و یه چیز مهم، یدونه بستنی (از اینا که جلدش آبیه توی سوپرا هست) با نصف شیر و یکم خامه تقریبا سه تا لیوان بزرگ میشه

قبلش حتما یبار درست کن که اندازه اش دستت بیاد 

موفق باشی و نوش جان 😍

نامم ز کارنامه عشاق محو باد  گر جز محبت تو بود شغل دیگرم  عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼
خواهش میکنم عزیز دلم، بله که میشه 😍 بستنی وانیلی ساده (زعفرونی یا شکلاتی نباشه) + خامه+ شیر + نوتل ...

ممنوووووووون