دوستان چند وقت بعد مراسم بله برونم هست و الان در حال تدارک جا براش هستیم..امروز متوجه شدم که پدر کسی که میخوام باهاش عقد کنم خیلی از مراسم های مختلط که توش بزن و برقص باشه خوشش نمیاد و اگه. همیچین مراسمی باشه اصلا نمیره و اینا و مادر پسره زنگ زده بود برای اینکه چیکار کنیم و اینا ولی مراسم های ما همه شون مختلط هست و بزن برقص داریم و اینا من خودمم همچین مراسمی میخوام. الان خیلی فکرم درگیره که چیکار کنیم الان اونا باید به سلیقه من احترام بزازن چون عقد من هست .یا اینکه من باید مراسم غیر مختلط بگیرم چون پدرش دوسنداره😞بعد فقط این یدونه مراسم نیست که...عروسی و اینا چی پس...توروخدا کمکم کنید نظر بدین چی بگم بهشون چطوری برخورد کنم
اگه میخواید ازدواج کنید باید به فرهنگ و عقاید همدیگه احترام بذارید.شما از این به بعد عضو خانواده اونها محسوب میشی و انتظار دارن ازت که مثل خودشون رفتار کنی یا حتی فکر کنی.
ببین حالا فعلا بله برون رو یکم رسمی تر برگزار کن ولی برای عروسی میتونی از این سالنهایی که باغ دارن بگیری و مردهایی که دوست ندارن میتونن برن بیرون بشینن تازه بیشتر هم خوش میگذره .
چرا باید آرزوی یه بانوی متشخص جشن مختلط باشه؟؟؟ از بیرون که به قضیه نگاه کنی میبینی مراسم برای پسر ...
حالا کار به حجاب و رقص و اینا ندارم ولی اصولا عروسی باید مختلط باشه دقیقا چون دو تا فامیل به هم معرفی میشن و چون عروس و داماد باید با هم باشن توی جشنشون.
حالا میتونه لباسها پوشیده تر باشه یا کاملا با حجاب باشن ولی حیفه هی زنونه مردونه کنیم که مثلا میخوان لختی بپوشن ولی کسی نبینتشون
خب با نامزدت صحبت کن بگو مراسممون باید مختلط باشه. ک بعدش مخالفت نکنن
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم