2777
2789

چند سالته ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۸

زیاد نیست اما کمم نیست 

سعی کن زودتر باردار بشی 

و اینکه شوهرت ازمایش اسپرم بده حتما و رحمت سونو انجام بده که ضخامتش خوب باشه فیبرم اینا نداشته باشی 

ازمایش تیرویید و انعقادی بده که بارداری بی درد سری داشته باشی 

اگه سر سه ماه باردار نشدی دیگه تا یه سال صبر نکن میری دکتر و عکس رنگی میگیری که لوله هات بسته نباشن و چیزای دیگه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
تو اقدام ۴ ماهه...الان دوماهه متفورمین میخورم میترسم خیلی بیاد پایین

نگران نباش😘 استرس روی باروری تاثیر منفی داره. ایشالا خیلی زود باردار میشی🙏🙏🙏

دخترم تمام زندگیمه🙆
زیاد نیست اما کمم نیست  سعی کن زودتر باردار بشی  و اینکه شوهرت ازمایش اسپرم بده حتما و ر ...

من پارسال یک سزارین نا موفق داشتم تو۳۰هفته الان چهار ماهه اقدام...این ماه عکس رنگی گرفتم مشکلی نبود آزمایشاتمم مشکلی نداشت نمیدونم چرا نمیشه

دکترم که میگه این عددها توجه نکن  ولی من نگرانم

چرا توجه نکنی بله الان توجه نکن که استرس بگیری و باردار نشی 

استرس دشمن باروریه 

تو درمانتو انجام بده اما بی خیالم زیاد نباش 

اینو فولیک و اوابوستم بخر بخور اینا همش تقویتیه و شوهرتم باید چک بشه 

من پارسال یک سزارین نا موفق داشتم تو۳۰هفته الان چهار ماهه اقدام...این ماه عکس رنگی گرفتم مشکلی نبود ...

شوهرت ازمایش داده ؟