2777
2789

من دو هفته یبوست شدید گرفتم کلا س چهار بار دفع داشتم با خونریزی شدید بهم مگنی میلک داد با شیاف 

الان رکزی یک بار دفع دارم اون دو هفته بدترین روزای عمرم بود 

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
ممنون  اگه زخم داشته باشم با پماد خوب میشه ؟ ببخشید شکمم سفت کار کنه یعنی چی ؟

اگه زخم باشه با پماد خوب میشه بعد از چند روز ، ولی اگه بازم غذاهای جامد و کم آب بخوری دوباره زخم میشه.

شکم سفت کار کنه یعنی دسشویی تون خیلی سفت باشه و سخت دسشویی کنین .

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه زخم باشه با پماد خوب میشه بعد از چند روز ، ولی اگه بازم غذاهای جامد و کم آب بخوری دوباره زخم میش ...

اره ببین من کلی تو دستشویی میمونم اونم  مال اینه خیلی موقع دفع درد دارم 

خانمی واسه ترش کردن معده راهی ندارید؟

رازیانه خیلی واسه اسید معده خوبه علاوه بر اسید معده همزمان مشکل یبوست رو هم حل میکنه اما نباید زیاد بخوری بدلیل زیاد بودن هورمون زنانه پرولاکتین رو بالا میبره 

سعی کن چای رو با دارچین و زنجبیل بخوری واسه همیشه مشکل اسید معدت خوب میشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
اره عزيزم روده هاتو ماساژ ميدي ..راستي صبحانه هم حتما بخوريد يه صبحانه پر از فيبر

میشه بگید برا صبحانه چی بخورم؟ خانمی امکان داره درخواست دوستیمو قبول کنید اخه اطلاعات خوب و عالی دارید البته اگه مزاحمتون نیستم

میشه بگید برا صبحانه چی بخورم؟ خانمی امکان داره درخواست دوستیمو قبول کنید اخه اطلاعات خوب و عالی دار ...

ممنون باشه حتما..عزيزم سعي كنيد چايي تونو كم رنگ بخوريد بعد از غذا هم چاي نهوريد..براي كسايي كه سابقه يبوست دارند توصيه ميشه كه حتما صبحانه رو كامل بخورند ببخشيد بهترين دفع دفعي كه صب باشه چون رو ه ها خوب كار كردند..حتما ازخواب بيدارميشين يه ليوان اب گرم بخوريد يا شيرگرم،،سالاد درس كنيد كاهو گوجه خيار حتما يه قاشق روغن زيتون توش بريزيد..اين سالادو هر وعده بخوريد..يبوست درمان نداره وقتي خيلي پيشرفته ميشه فقط بايد پيشگيري كنيد..گردو و اجيلم كمتر بخوريدتا بهتر بشيد بعد 

رازیانه در روز چقدر استفاده کنم و تا چه مدت؟

رازیانه من خودم واسه مشکل هورمونیم میخورم تا یکماه  (21 روز) روزی یه استکان دمنوش بخور

تو دوران پر یو دی نخوری که خونریزی رو زیاد میکنه

زنبیل خیلی واسه رفلاکس خوبه نمیدونم چطور روی شما نتیجه عکس میده اگه حساسید صبحا 15 تا بادوم خام بخور ، سیب قرمز و آلوراء هم خیلی خوبه

شبا هم به پهلوی چپ بخواب

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏