2777
2789
ترش کردن که همیشه دارم ولی اعصاب خردی داشتم چیکار کنم؟

عزيزم وقتي ترش كردن داري بايد حتما دارو مصرف كني كه اسيد معده تو كم كنه..يبوستتم احتمالا برا استرسيه كه داشتين..اول از همه سعي كنيد اروم باشيد..حتما پياده روي كنيد..الو و روغن زيتون وكنجد براي غذاهاتون استفاده كنيد..كاهو فوق العاده س براي يبوست چون فيبر زيادي داره..سعي كنيد اروم باشيد 

صبح ناشتا دو سه تا کیوی بخور...کیوی نرم باشه بهتره

آلو بزار خیس بشه صبح ناشتا بخور

برنج و غذاهای جامد رو حذف کن و یکمدت سوپ و آش و آبگوشت و اینجور چیزا بخور

شربت انجیر از داروخانه بگیر بخور

من و همسرم احساس کسالت و ناراحتی داشتیم...همش خسته بودیم ....رفتیم عطاری گفت غذاهای آبکی بخورین و سالاد و شربت انجیر داد گفت روده هاتون سبک بشه احساس کسلی از بین میره.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم وقتي ترش كردن داري بايد حتما دارو مصرف كني كه اسيد معده تو كم كنه..يبوستتم احتمالا برا استرسيه ...

من با هر چیزی ترش میکنم نمیدونم چرا؟هر وقت هم یکم اعصابم خرد میشه رو روده هام اثر میذاره

عزيزم وقتي ترش كردن داري بايد حتما دارو مصرف كني كه اسيد معده تو كم كنه..يبوستتم احتمالا برا استرسيه ...

زیاد اهل قرص نیستم دارو گیاهی موثر برا ترش کردن معده داریم

دراز بكشيد و دور نافتون به اندازه ي يه گردي بزرگ يه ربع ماساژ بدين..سرصب كه از خواب بيدارميشين يه ليوان اب ولرم بخورين يا شيرگرم

ببخشید من نمیدونم چه مشکلی دارم روم نمیشه به کسی بگم  منم موقع ببخشیدا دستشویی درد دارم  ...

اگه شکمتون سفت کار میکنه درد واسه همونه و ممکنه دچار بواسیر یا زخم مقعد شده باشی....از پماد آنتی هموروئید استفاده کن هر روز بعد از دسشویی....بزار اگه زخمی هست خوب بشه

غذاهای آبکی و آلو و روغن زیتون و کیوی و چیزای ملین بخور که شکمت نرم کار کنه و دیگه زخم نشه.

شربت انجیر خیلی برای من خوب بود...ولی رعایت تغذیه از همچی مهمتره

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
کلا تو روز زیاد تشنه نمیشم

پس دلیل یبوستت همینه که اب نمیخوری

اسفرزه اب میکشه حتما اون ترکیبی که گفتم رو انجام بده خیلی موثره( یه قاشق مربا خوری اسفرزه یه قاشق مربا خوری خاک شیر یه قاشق چای خوری عسل)

وقتی یبوست داشته باشد سم تو بدنت میمونه و کبدتت نمیتونه  درست کارشو انجام بده باعث بی حالی و حتی لک صورت میشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

آب فراوون بخور 

روزی 8 لیوان

از الان شروع کن : دو لیوان الان بخور دو لیوان بیست دقیقه دیگه 

تا 8 لیوان بشه

خیلی عالیه امتحان کن

هفته ای چند بار کیوی بخور 

با غذا هات سبزی؛ فلفل دلمه؛ سالاد بخور

میوه

من با هر چیزی ترش میکنم نمیدونم چرا؟هر وقت هم یکم اعصابم خرد میشه رو روده هام اثر میذاره

عزيزم معده تون ضعيفه بايد حتما دارو مصرف كنيد فك نميكنم به دارو گياهي جواب بده..اگه يكسره ترش كنيد خداي نمرده مري تون ملتهب ميشه..درباره ي استرس اينم بگم كه دقيقا همين طوره روده هارو از كار ميندازه كه بعضيا سندروم روده ي تحريك پذير دارن..شما برا معده ت دارو مصرف كني روده هاتونم بهتر كار ميكنه..ارامش ارامش

اگه شکمتون سفت کار میکنه درد واسه همونه و ممکنه دچار بواسیر یا زخم مقعد شده باشی....از پماد آنتی همو ...

ممنون 

اگه زخم داشته باشم با پماد خوب میشه ؟

ببخشید شکمم سفت کار کنه یعنی چی ؟