2777
2789
عنوان

بهترین تل

116 بازدید | 12 پست

دوستای گلم بهترین تل بجز تل اصلی ک دیگ کد نمیده با خط دیگه ای کدوم تل ها هستن تبلیغ کمتر داشته باشه راحت بالا بیاد ممنون میشم بگید

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       

موبوگرام ک حالت روح داره با فیلتر‌شکن ولی

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آذین گرام در گوگل پلی ضد فیلترم هست

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

تل اصلی دیگه کد نمیده ؟؟؟ من که چند روز پیش ریختم 

با خط دیگه ریختی ؟ببین من میرم داخل بعد هرچی میمونم اصن وارد مرحله کد نمیشه همونجا ک شماره میزنم میزنه کانکت و میمونه

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
فیلترشکنت رو روشنه ؟؟؟؟ 

اره 

من با خطی که میخوای بریزی بنداز تو گوشیت بعد از اینکه ریحتی دوباره خط اصلیت رو بنداز خب 

اخه میخام با ی خط دیگه برم تل کلا با این خط تل نباشم دیگه 

اخه میخام با ی خط دیگه برم تل کلا با این خط تل نباشم دیگه 

خب دیگه با هر خطی میخوای بری اونو بنداز تو گوشیت تلگرامت رو وصل کن بعد سیم کارت رو در بیار سیم کارت اصلیت رو بنداز .