parisaei مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 2631 عنوان لیزر صورت 76 بازدید | 9 پست سلام خانوما کسی کلینیکی سراغ داره ک با کمترین هزینه صورت و لیزر کنه من چونه و گردنم موهای زائد داشت رفتم لیزر عالی شد چون ترمیم نرفتم ادامه ندادم یکم برگشت حالا میخوام جای دیگ برم چون جای قبلی خیلی گرون کرده سراغ دارید جایی رو قیمت مناسب بگیره ؟؟؟ ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸 1397/11/25 | 09:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parisaei مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 2631 سلام میشه بگی خودت اول کجا رفتی؟؟ موهای زائد ضخیم داشتی؟؟ اره وحشتناک ضخیم شده بودن مث موهای مردا شده بود تعجب کرده بودم اونم تو سن ۱۸ سالگی حالم داشت از خودم بهم میخورد عالی شده بود حیف ترمیم نرفتم ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
parisaei مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 2631 سلام میشه بگی خودت اول کجا رفتی؟؟ موهای زائد ضخیم داشتی؟؟ چهار راه طالقانی ساختمان سینا دکتر اندام رفته بودم کارش خوبه البته دستگاهشون خوبه وگرنه کار خاصی نمیکنن ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
tina_rad عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 3159 چهار راه طالقانی ساختمان سینا دکتر اندام رفته بودم کارش خوبه البته دستگاهشون خوبه وگرنه کار خ ... واسه منم زیر چونم انقدر ضخیمه حالمو بد کرده. پوستم روشنه خیلی ضایع شده. چقدر میگیره حدودا؟ من کرجمآدرس واسه تهران بود؟
parisaei مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 2631 واسه منم زیر چونم انقدر ضخیمه حالمو بد کرده. پوستم روشنه خیلی ضایع شده. چقدر میگیره حدودا؟ من ... عزیزم چهار راه طالقانی رو بلد نیستی مگ کرجهآدرس دقیقش میشه ۲۰۰ متر بالاتر از میدون توحید به سمت طالقانی سمت راست ساختمان سینا ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
parisaei مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 2631 واسه منم زیر چونم انقدر ضخیمه حالمو بد کرده. پوستم روشنه خیلی ضایع شده. چقدر میگیره حدودا؟ من ... اگ فقط چونت هست ۳۵ میگیره خیلی خوبه الان تخفیف خورده ولی مال من چون گردنم هست گرون تره ۸۰ میگیره ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
tina_rad عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 3159 عزیزم چهار راه طالقانی رو بلد نیستی مگ کرجه آدرس دقیقش میشه ۲۰۰ متر بالاتر از میدون توحید به سمت طا ... بلدم گلم گفتم که کرجمپرسیدم خودت کجایی که مطمئن شم ادرس واسه کرجهحدود قیمت رو میگی؟ببخشید سوالم زیاد شد
tina_rad عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 3159 اگ فقط چونت هست ۳۵ میگیره خیلی خوبه الان تخفیف خورده ولی مال من چون گردنم هست گرون تره ۸۰ میگیره&nbs ... اها مرسی ممنون عزیزم
parisaei مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 2631 بلدم گلم گفتم که کرجم پرسیدم خودت کجایی که مطمئن شم ادرس واسه کرجه حدود قیمت رو میگی؟ ببخشید سوال ... خودم محمد شهر هستم ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸