2777
2789
عنوان

خواب

68 بازدید | 9 پست

سلام پسر من هفت ماهشه خیلی سخت میخوابه کلی گریه میکنه تا بخوابه مقاومت میکنه نمیدونم دیگه چه طوری بخوابونمش خسته شدم دیروز دوساعت هرکهر کردم نخوابید نشستم کلی از دستش گریه کردم میگم شاید بلد نیستم بخوابونمش بچه های شما هم همینطورن؟چیکار میکنین؟؟؟

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
خب شاید یه جایش اذیته 

اخه همیشه اینطوریه اگه گاهی بود میگفتم شاید ناراحته 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم پسر منم همینجوری الان هفت ماهشه اصلا نمیخوابه با گریه وبدبختی میخوابه صدتا دکتر بردم سالمه سالمه وکتر میگه خیلی باهوشه وانرژیش زیاده باهاش بازی کن تا خوب خسته شه بخوابه

در طول روز کم بازی میکنه؟ شاید بدنش خسته نشده که نمیخابه

اسباب بازی میارم بازی نمیکنه چشماش و میمالونه بعد میزارمش رو پاهام بخوابه گریه میکنه راهش میبرم بازم گریه میکنه تا دوساعت همین وضعیته

عزیزم پسر منم همینجوری الان هفت ماهشه اصلا نمیخوابه با گریه وبدبختی میخوابه صدتا دکتر بردم سالمه سال ...

وقتی خوابش میگیره دیگه بازی نمیکنه

یک روز با طهارت بعد نماز ظهر

روی کاغذ پاک و بدون خط

با خودکار قرمز

واضح و بدون خط خوردگی اول اعوذ باالله... کامل بنویسید

بعد بسم الله.. و ایه الکرسی از اول تا هوالعظیم

زیر ایه الکرسی با بسم الله سوره توحید فلق ناس

بنویسید

ببندیدنش چسب هم بزنید زیر سرش بزارید همراش کنید

اروم میشه.. فقط گاغذ مرطوب نشه

اگر اهل نماز نیستید یک روز حداقل نماز هاتون بخونید

قبل نوشتن هم حتما یکبار سوره یس و زیارت عاشورا قرائت کنید و به دست تون و خودتون فوت کنید (نورانی میشید و تاریکی ازتون دور میشه)

از این مشکلات زیاد پیش میاد با این دستور حل میشه

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
یک روز با طهارت بعد نماز ظهر روی کاغذ پاک و بدون خط با خودکار قرمز واضح و بدون خط خوردگی اول اعوذ ...

سلام خیلی ممنون چشم 🌹