2777
2789

کسایی که میتونن کمک کنن وارد تاپیک بشن تروخدا من پشت سرم یه کوچولو بودالان رو دستم روانگشتای پام کم کم داره دیده میشه از این بیماری متنفرم کسی هس که خوب شده ؟؟؟با کدوم قرص یا پماد؟؟؟

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود
کسی نیس؟ای بابا 

دوست شوهرم بیماری صدف داره

۳ساله الان اصلا خوب بشو فککنم نیس

پوست پوستیه

مثل درد من تو دنیا هیچ درد مبهمی نیست،تو رو دارمو ندارم این عذاب درد کمی نیست....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زیر سینم اندازه ی یه سکه لکه ی قهوه ای رنگ افتاده میترسم برم دکتر 

این ک صدف نیست گلم

مثل درد من تو دنیا هیچ درد مبهمی نیست،تو رو دارمو ندارم این عذاب درد کمی نیست....

تروخدا خانوما اگه کسی یا خودتون این بیماری رو داشتین وبا استفاده از پمادی یا روشی چیزی جواب گرفتین جواباتونوبذارین ممنون میشم. 😢😢😢

من خواهرم توی سرش داشت با یه پماد ترکیبی خوب شد..اما وقتی عصبی میشه باز خارشش میاد سراغش و پوسته پوس ...

ای گفتی خواهر من ادم عصبی هستم وفکر هرچیزی رومیکنم که سمه ..ببخشید پماد ترکیبی چی بود؟؟

ای گفتی خواهر من ادم عصبی هستم وفکر هرچیزی رومیکنم که سمه ..ببخشید پماد ترکیبی چی بود؟؟

دقیق درصد ترکیبات نمیدونم...اما روغن زیتون و الکل سفید یادمه.پماد سفتی نبود..مثل روغن و دست ساز داروساز بود.

دوست شوهرم بیماری صدف داره ۳ساله الان اصلا خوب بشو فککنم نیس پوست پوستیه

اره خوب بشو نیس دکتر رفتم گفته واسه توچیزی نیس ادم هست کل بدنش درگیر این بیماریه ولی میترسم زیاد شه دکتر پمادداده بود پشت سرم خوب شدکامل ولی اثر چندانی رو دست وپام نداشت اتفاقا الان روپام داره زیاد میشه خیلی بدبختم بخدا چرا من اخه