2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شایدم استرس منم سری پیش بیست روز عقب انداختم کلی آزمایش و سونو هم دادم گفت هیچیت نیست

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
واقعا

من تنبلی دارم تخمک گذاری نمیکنم واس اینم پریود نمیشم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
اگه تنبلی باشه مشکلی واسه بارداری نداره

تنبلی با دارو حل میشه . اما اگه بچه میخوای زود اقدام کن تحت نظر دکتر. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
تو کلا نمیشدی یا دیر به دیر میشدی

از زمان اقدام اینجوری شدم. ۲ سالی میشه. قبلش خوب بودم

آخه ۱۸ سالمه فقط هنوز مدرسه میریم ۵ ماه ازدواج کردم😟

ای جانم پس وقت داری هنوز. پس واسه تنظیم پریودی برو دکتر. احتمال زیاد امپول میده تا بشی. یعدش قرص میدع تا جند ماه خوب میشی. اماسونو میکنه تا بقول خودت کیست نباشه

ای جانم پس وقت داری هنوز. پس واسه تنظیم پریودی برو دکتر. احتمال زیاد امپول میده تا بشی. یعدش قرص مید ...

چند ماه پیش سونو دادم کیست نبود کلا پریودام دیر به دیره

همش احساس میکنم هیچوقت بچه دار نمیشم  الان تنبلی رو فهمیدم بد جور نگران شدم

نه عزیزم استرس بیخودت نگیر. من تو گروهی هستم که خانمایی ۴۰ ب به بالا میگن ما بچه میاریم و تحت درمانن توک هنوز خیلی کوچولویی.