2777
2789
عنوان

کبودی لب

1321 بازدید | 7 پست

دوستان وسط لب پایین دخترم چند روز پیش کبود شد.فکر کردم چون سرشیشه شو عوض کردم و سفت بود اینطوری شده به مرور کمرنگ شد ولی امشب بازم تیره شد.

کسی همچین موردی داشته؟امروز خیلی دستش تو دهنش بود و لباشو فشار میداد.کلا بیقرار بود.ممکنه دلیلش همین باشه؟

خواهش میکنم اگر میدونین کمکم کنین

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالش هم هست كه چون ميگي سر شيشه اش سفت بوده موقع شير خوردن فشار مياوردي به لبش و لبش كبود شده حالا بازم يه سر ببرش دكتر نشون بده بي زبونا بچه هاي كوچولو خودشون كه نميتونن بگن چشونه

توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتماً
سلام دخترم همچین مشکلی براش پیش اومده ۷ماهس شما چیکار کردین

ما نهایتا زنگ زدیم اورژانس و همه چیو توضیح دادیم. یادمه چندتا سوال راجع به تنفسش و یه چیزای دیگه پرسیدن و با توجه به جوابای ما احتمال دادن که خودش حتما ضربه زده و کبود شده ولی گفتن حتما سریع به دکترش بگیم.

دور از جون ممکنه خدای نکرده مشکل جدی‌ای باشه. زنگ بزنین ۱۱۵ بپرسین خیلی خوب راهنمایی می‌کنن

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
ما نهایتا زنگ زدیم اورژانس و همه چیو توضیح دادیم. یادمه چندتا سوال راجع به تنفسش و یه چیزای دیگه پرس ...

ممنونم

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم