راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ن بابا عمودی برش میزنه اگه واژن خودش اندازه سر نوزاد باز بشه برش نمیزنن خیلی کم بخیه میخوری ماساژ پرینه انجام بده خیلی تاثیر داره برای من درد پریودیم شدید بود درد زایمان ام در همون حد بود زود میگذره تموم میشه وقتی بچتو بغل می گیری راحت میشی خیلی حس خوبی داره ان شاءالله ب زودی فارغ بشی برای مامانی منتظر هم دعا کن ان شاءالله ب زودی حامله بشن نی نی شون رو ب دنیا بیارن الهی امین💚💚💚💚💙💙💙💙💛💛💛💛💜💜💜💜😍😍😍😍💓💓💓💓
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
منم امروز معاینه شدم دهانه رحمم یکسانت بازشده ازدکترم پرسیدم این مسئله رو گفت اصلا برش رو حس نمیکنی اونم اگه لازم باشه میزنن یه دونه بعدم گفت فقط بشین پاشوبرو با پیاده روی انقدر کمکت میکنه که ممکنه سه چهارتا بخیه بخوری