2821
2789
عنوان

ناراحتم 😔...

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که با هر حاملگی یه سایز رفت رو شماره پام 41 بودم موقع عروسیم الان 43 م

عهه پس قراره منم درایندده ک حامله شدم هم ب سایز پام اضافه شه؟؟..نههههه😭

جایی که عشق باشد،زندگی جریان دارد

تازه چاق تر هم که بشی پاهات گنده تر هم ميشه. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
برای مادر یه بچه ۵ساله قشنگ نیست دیگه😅

منم همین مشکلو دارم خدامیدونه چقد پول مفت بابت کفش دادم و دوبارم نپوشیدم

خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤
عزیزم شاید هورمونای رشدت خیلی بالاست به نظرم بروپیشه یه متخصصه غدد که اگه هورمونات غیرطبیعی بود بهت ...

ممنون عزیزم نمیدونستم من..کاش قبلا این کارو میکردم

من که با هر حاملگی یه سایز رفت رو شماره پام 41 بودم موقع عروسیم الان 43 م

چجوری؟ورم میکردید؟من ماه ۸ ام پام هیچ تغییری نکرده

خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤
منم ۴۰ هستم اکثرا هم کفشای مجلسی ۴۰ به پام تنگه همیشه تو کفش مشکل داشتم و دارم اخه مجلسی بالاتر ۴۰ د ...

من جلوباز میپوشم ...اخیرا یه کفش مجلسی خریدم ک جلوبازه و ۴۰ پامو اذیت نمیکنه..ولی اگ جلوش بسته بود فک کنم راحت نبودم

من جلوباز میپوشم ...اخیرا یه کفش مجلسی خریدم ک جلوبازه و ۴۰ پامو اذیت نمیکنه..ولی اگ جلوش بسته بود ف ...

منم خیلی وقتا جلو باز گرفتم ولی کلا ادم حسرت بعضی کفشا به دلش میمونه قبول داری 

چجوری؟ورم میکردید؟من ماه ۸ ام پام هیچ تغییری نکرده

هیچی بعد از زایمان خوش خوشون میرم کفش بخرم میبینم ای دل غافل یه سایز رفته روش به اصطلاح قدیمیا استخون میترکونم تو بارداری حالا اصلا وزن اضافه نمیکنم خیلی کم

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
یکی از دلایل بزرگ شدن شماره پا زیاد کتونی پوشیدنه

اره منم شنیدم...اکثرا کتونی میپوشیدم..اما بگم دیگ پای پدرومادرم هم بزرگه دیگ..ارثیه و باید منم حتماا پام بزرگ شه😖😭

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792