2821
2789
عنوان

ناراحتم 😔...

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 89 پست
اگر قدت بلند هست نگران بزرگی پات نباش 

اره قدم بلنده ولی چرا نگران نباشم؟ازین ب بعد سخت کفش گیرم میاد..ارزو ب دل میمونم کفشای خوشگل بپوشم

جایی که عشق باشد،زندگی جریان دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان ببین من خودم استخون درشت و قد بلندم که حاملگی رو سایز پام تأثیر میزاره لقیه رو نمیدونم

😔😔😔😔😔من ریزو قد کوتاهم😑😑😑

خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤
کاش منم اینکارو میکردم...االان نگرانم ک باز بخاد بزرگ شه..میترسم کتونی بپوشم اما چاره ای نیس..کفشای ...

پیدا میشه 

خواهر منم سایز پاش ۴۱ هست 

البته قد بلندی داره 

اگه میخوای رشد نکنه

دیگه کتونی رو بزار کنار

😔😔😔😔😔من ریزو قد کوتاهم😑😑😑

من میترسم همینجوری قدم بلندشه...زیاد قدبلندم خوب نیس اخه..قدم خوبه اونجوری دیلاق هم نیستم..ولی میترسم بشم دیگ..ولی از بزرگ شدن پام وحشت دارم قد ب جهنم...بضیا قدشون بلنده ولی سایز پا۳۸ یا ۳۹😐شانسسس ب این میگن

من میترسم همینجوری قدم بلندشه...زیاد قدبلندم خوب نیس اخه..قدم خوبه اونجوری دیلاق هم نیستم..ولی میترس ...

بعضی گفتن کتونی پارو بزرگ میکنه اما اشتباه گفتن.کتونی پارو بزرگ‌نمیکنه اتفاقاتوسن رشد باعث میشه کوچیک بمونه.شما ارثتون چجوری باباو مامانتون پاشون کوچیکه یابزرگ

پیدا میشه  خواهر منم سایز پاش ۴۱ هست  البته قد بلندی داره  اگه میخوای رشد نکنه دی ...

منم قدم بلنده ولی بضی قدبلندا سایز پاشون نرمال و خوبه مثلا ۳۸یا ۳۹ یا اصن ۴۰..اینم از من...هعیی😫حالا ۴۰هم بپوشم کفشه باید قالبش بزرگ باشه..قبلنانم بگیر نگیر داشت سایز ۴۰ ام..حالا میشه مثلا کتونی بپوشم اما تنگ؟اینی ک خریدم فضای خالی توش نیس اصن.سایزش ۴۰ هس..اونم کمی راه برم مطمئنم بعدا میزنه..😞

بعضی گفتن کتونی پارو بزرگ میکنه اما اشتباه گفتن.کتونی پارو بزرگ‌نمیکنه اتفاقاتوسن رشد باعث میشه کوچی ...

پدرمادرم پاشون بزرگه...ارثی شدم رف😕😞

اره بابا ارثی هم هست.

هنوز مغازه هم برم شاید مسخرم کنن یا یجوری نگام کنن..‌.نمیدونم ازین ب بعد چجوری برم تو مغازه ها برا خریدن کفش...پارسال ک سفارش دادم و پام شد..بازم ب هوای ۴۰بودن سفارش دادم ک دیگ نشد..معلوم بود بزرگ شده پام..ازین ب بعدم سفارش فایده نداره باید حضوری بخرم 

هنوز مغازه هم برم شاید مسخرم کنن یا یجوری نگام کنن..‌.نمیدونم ازین ب بعد چجوری برم تو مغازه ها برا خ ...

اهان راستی اگه کفش مجلسی و ایناهم میخای میتونی به یه کفاش سفارش بدی بدوزه.هم چرم هم‌معمولی

اهان راستی اگه کفش مجلسی و ایناهم میخای میتونی به یه کفاش سفارش بدی بدوزه.هم چرم هم‌معمولی

هر مدلی که مدنظرم باشه میدوزه؟

کلا هر مدل کفش؟اسپورت..مجلسی..عروسکی؟

هر مدلی که مدنظرم باشه میدوزه؟ کلا هر مدل کفش؟اسپورت..مجلسی..عروسکی؟

عروسکی و مجلسی میدونم ک‌میدوزن .منکه تالا ندوختم‌اما یه کفاش میشناختم قراربود برام بدوزه متاسفانه ازتهران رفت

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792