2777
2789
عنوان

ایده ای دارین؟؟

160 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها۲۹تولد همسرمه جاییم ک ب هیچ عنوان نمیتونم برم بیرون کادو بخرم یا نتی سفارش بدم بنظرتون کاردیگه ای میتونم بکنم که بفهمه بلخره ب یادش بودم و تلاش کردم برا خوشحالیش؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يه كليپ از عكس هاي سالي كه گذشت رو براش درست كن به آخرش تبريك تولد اضافه كن.

ما چند وقته مجبوریم ی شهر دیگ زندگی کنیم فقط برای چند ماهه واسه همین لپ تاپ اینا هیچی در دسترسم نیس 😭😭

ديگه نظري ندارم جز لباس قرمزاتم دم دستت باشه ، ميدوني كه كدوم رو ميگم . استغفرلله من تو اتاق خواب مردم چه غلطي ميكنم ، تسبيحهم كووووو

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
ديگه نظري ندارم جز لباس قرمزاتم دم دستت باشه ، ميدوني كه كدوم رو ميگم . استغفرلله من تو اتاق خواب مر ...

خخخ بله بله 😂حتما یادم میمونه

ما چند وقته مجبوریم ی شهر دیگ زندگی کنیم فقط برای چند ماهه واسه همین لپ تاپ اینا هیچی در دسترسم نیس ...

اشكال نداره عزيزم ♥️

كيك درست كن براش و يك كار دستي😍مثلا با پارچه نمدي يك تابلو خانم و اقا درست كن موهاشونم يك ذره از موهاي خودتون بچين بذار من يكي از هديه هايي دادم ب همسرم اين بود

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔
اخه همیشه واسه تولدم سعی میکنه تدارک ببینه الان من عذاب وجدان دارم😭

عزيزم هر كي بهتر كادو بده كه نيست ، شرايط هم رو ميبينيد و ميدونيد بالاخره😊

عزيزم هر كي بهتر كادو بده كه نيست ، شرايط هم رو ميبينيد و ميدونيد بالاخره😊

میدونم😫از ایده هاتون استفاده میکنم