2777
2789

نامزدم از این خریده، اصلا دوست ندارم این ماشینو...

به دلایلی مجبور شدماشین دست دوم بخره

نمیدونم باید ناراحت باشم یا خوشحال ولی بیشتر ناراحتم...اگه اون ادم قبلی بودم همش نق میزدم و هی بهش میگفتم و بد خلقی میکردم ولی حیف که به خودم قول دادم تغییر کنم و این اخلاقامو کنار بذارم..

ولی اعصابم خورده از دستش اخه چرا باید برای اون داداش بی مصرف کثیفش ماشین نو بخرن ولی نانزد من مجبوره همیشه فدای خانوادش بشه و بخاطر کارای اون کثیف نتونه ماشین خوب بخره😔😔😔😢😢😢 

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما یه زمانی داشتیم فروختیمش😂

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            

اینم بگم من زمانی که با شوهرم دوست شدم یکی دوسال بعد از دوستیمون ماشینشو فروخت یه رنوی داغون خرید واقعاااا خجالت میکشیدم سوارش شم امااا هیچ وقت به روش نیاااوردم هنوزم که هنوزه میگه معرفتو خانومیتووو سره اون رنو به من نشون دادی 

دوستاااش باورشون نمیشد من با اون رنو باهاش برم اینورو اونور

عزیزم خداروشکر کن خیلیااا هستن ارزوی همون ۴۰۵ رو دارن  والااا الان اکثر اقشار جامعه بعد از کلی ...

منم توقع شاسی بلند ندارم...ناراحتیم از اینه که نامزد من زحمت میکشه کار میکنه، کیفشو یکی دیگه میبره..ناراحتیم بخاطر تبعیض گذاشتن خانوادش هست😔😔😔

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛