2777
2789

فکر نکنم خواب آور باشه انرژیتو خیلی زیاد میکنه فقط نباید سرخود قطع کنی چون به شدت بیحال و بیحوصله میشی

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب آور چی خوبه؟

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
لاغرم میکنه؟

من متوجه لاغر کردنش نشدم و اونطوری که شنیدم انگار لاغر میکنه شاید چون اشتها رو کمتر میکنه موجب لاغری میشه

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
فکر نکنم خواب آور باشه انرژیتو خیلی زیاد میکنه فقط نباید سرخود قطع کنی چون به شدت بیحال و بیحوصله می ...

منم میخام انرژیم بالا بره...والا مثه کوآلا شدم همش خمارم😆

نه هیچوقت تا مجبور نبودی سراغ این قرصا نرو چون همونقدر که یه خوبیایی دارن مضر هم هستن

مجبور شدم. متاسفانه سالهای زیادی رو تو اضطراب و نگرانی بسر بردم. الان هم از نظر خودم مشکلی ندارم ولی انگار افسردگی شدید دارم که همش تو رختخوابم.دکترم دارو داد. 

من تقریبا یک هفته هست دارم میخورم خوابالو نشدم همون جوریم ولی خیلی ارومم کرده

با نشاط تر و پر انرژی تر نشدی؟ من خودم خوابالو و ارومم و همیشه خسسسته😥 میرم بیرون میام انگار کوه کندم

استخودوس دم کن قبل خواب بخور...

مرسی عزیزم😘🙏🙏

بعد عزیزم خودتم سعی کن قرص نخوری کم کم کمش کن که آسیب بهت نزنه

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
فدات عشقم😍😘❤

خدا نکنه عزیزم😘😘 مراقب خودت و سلامتیت خیلی باش؛خیلی مهمه❤