2777
2789
عنوان

کمبود ویتامین d

7475 بازدید | 34 پست

ازمایش دادم ویتامین دی ۸زده

باید ازبیست به بیست ونه باشه

خ بدن دردوخستگی دارم

خانمایی ک کمبود ویتامین دی داشتید و دکترچی قرصی تجویزکرده و چی مصرف کردیدک بالااومده؟

منم ۸ بود قرص داد

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آزمایش دادم واسه بارداری.دکتر گفت کمه و قرص داد.د-ویتین 50000.هر20 روز 1 دونه با غذا

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
عزیزم منم تو بارداری کمبود ویتامین dداشتم دکتر قرص کلسیم و ویتامین د و زینک داد ک ی قرص بودن ... سعی ...

رنگ پوست و موی بچتون چه جوریه؟بوره یا مشکی

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

شما ویتامین دی تون از من هم که کم تره.

دکتر من گفت نیم تنه با شورت بپوش صورتت تو سایه باشه نیم ساعت جلو بدن و نیم ساعت پشت بدنت رو در معرض افتاب مستقیم قرار بده ازم پرسید انجام میدی من هم با افتخار گفتم بله ولی افتاب نگرفتم. 7 ماه بعدش آز دادم ویتامین دیم ثابت بود دکتر برام 2 تا امپول دی 3 نوشت هر دو هفته یک باز زدم ولی هنوز ویتامین دیم پایین هست

عزیزم اول هفته ای یدونه قرص ویتامین دی بخور بعدش بکن ماهی یدونه حتما بخور همیشه

افسردگی بدن درد و خستگی همش کمبود دیتامین d است

"تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر
عزیزم منم تو بارداری کمبود ویتامین dداشتم دکتر قرص کلسیم و ویتامین د و زینک داد ک ی قرص بودن ... سعی ...

همیشه خستم دوستم استخون پاهام دردمیکنه همیشه بدن درد دارم ...گلبول سفیدو قرمزوپلاکتم دوباره اومده پایین قبلا فیفول خوردم دوباره قطع ک کردم اومده پایین