2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله خوشبخت بشی عزیزم.

یه دمنوش آرامبخش بخور و ریلکس کن 

خودت باش

معیارها و ملاک های اصلیت را مشخص کن و غیرمستقیم بپرس ازش

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁
جلسه اول درمورد شغل و تحصیلات و خودش بپرس.بعد جلسات بعد درمورد خونواده و مسائل مالی و جنسی😲

مسآئل جنسی یعنی چی مثلا؟😲

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁
به تته پته بیفته خوبه؟! 

عین لیست خرید بگیره دستش جلو خاستگار خیلی خیطه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

معمولا آقایون میپرسن.نمیدونم ولی میگن تو خواستگاری باید مطرح شه که بعدا مشکل نداشته باشن😐

تا حالا نشنیده بودم اینو

خب مثلا چیا میپرسن؟

تا حالا نشنیده بودم اینو خب مثلا چیا میپرسن؟

جدا نشنیده بودی😐😐😐😐ببین من سنم پایینه تاحالا با خواستگار صحبت نکردم.ولی میگن باید صحبت شه .تو ی سایت ی سوال های فجیعی بود که تصور کردم طرف ازم بپر سه.آب میشم😐😐😐😨مثلا نوشته بود شما دوس دارین تو رابطه چجور ارضا بشید😨😨😨😨😨😨😨یا چجور لذت میبرید😨😨😨😨😵😵😵😵😵