2777
2789
عنوان

درسی

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 55 پست
من هنوز هیجده سالمه و دارم میخونم برا کنکور ولی شما حتما یه سی سالت میشه عزیزم منم هم سن تو بشم شک ن ...

جدیدن چی به درد میخوره که داروسازی و پزشکی نمیخوره😂😂😂حتما دیپلم انسانی شایدم توهم رشته حقوق

من 21سالمه اگه به سن من دانشجوی رشته تاپ بودی بیا صحبت میکنیم خدایااااااا الشفاء😂😂😂😂

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

جدیدن چی به درد میخوره که داروسازی و پزشکی نمیخوره😂😂😂حتما دیپلم انسانی شایدم توهم رشته حقوق من 2 ...

تواگه دانشجوی پزشکی و داروسازی بودی واینمیستادی اینجا بامن کل کل کنی یعنی اصلا وقتشو نداشتی معلوم نیست کدوم ده کوره ای داری درس میخونی تو😂😂😂

تواگه دانشجوی پزشکی و داروسازی بودی واینمیستادی اینجا بامن کل کل کنی یعنی اصلا وقتشو نداشتی معلوم نی ...

عزیزم دانشگاه یزد هستم دارو قبولی سال ۹۵😌میخوای عکس کتاب کاسط بفرستم زیر دیپلمی حد فهمت نیست آخه عزیزم پس فکر میکنی چرا میگم رپلای نکن چون مزاحمی😊تاپیک مهاجرتی که زدمو ببین توش رشته خودم و همسرم هست بای 

عزیزم دانشگاه یزد هستم دارو قبولی سال ۹۵😌میخوای عکس کتاب کاسط بفرستم زیر دیپلمی حد فهمت نیست آخه عز ...

توهم مهاجرت کن یه ملتو از دست خودت راحت کن توروبه خدا مهااااجر😂😂 بای

توهم مهاجرت کن یه ملتو از دست خودت راحت کن توروبه خدا مهااااجر😂😂 بای

شعور خودتو نشون دادی بی سواد الان مزاحمی بی خاصیت بیش نیستی بای لطفا دیگه رپلای نکن مرسی زیر دیپلمی اش میشه کامنت نزار جواب نمیدم 😂😂😂😂😂در ضمن تا بوده کشور به تحصیل کرده ها بیشتر از بی سوادا و امثال شما نیازمند بوده باااااای

شعور خودتو نشون دادی بی سواد الان مزاحمی بی خاصیت بیش نیستی بای لطفا دیگه رپلای نکن مرسی زیر دیپلمی ...

تو برو مدارکتو ارائه بده بعد ده سال شاید بخانت ولی من اگه بخام عرض دوروز رفتم هم پولشو دارم هم موقعیت بعدشم توام اگه سواد داری میفهمی کسی که واسه کنکور میخونه مدرکش زیردیپلم نیس محض اطلاع 😂😂

تو برو مدارکتو ارائه بده بعد ده سال شاید بخانت ولی من اگه بخام عرض دوروز رفتم هم پولشو دارم هم موقعی ...

زیر دیپلم اصطلاح واسه بیسواداس محض اطلاع 😂😂😂😂

کم پول پول کن ما شانمون انسان خریدن نیست و الا که چیری که تو زندگی من ززیاده پوله و  وقاطعانه میگم اگه بین پول بابام و سوادو تحصیلاتم یکی دا بخوام انتخاب کنم قطعا تحصیلاتمه گ یکی از دلایل این و هزاران دلیل دیگه وجود داره که دوست دارم از اون طرف ساپورت شم به جای اینکه با پول پدرم برم بلاخره هر کسی یه عقیده ای داره قبلا هم گفتم خدمتتون ما تفکرمون زمین تا آسمون فرق داره 

هر کس میخواد بورس بگیره دلیل بر ی پولیش نیست 

عزیزم دیگه جواب نمیدم چون میخوام جزوه بنویسم ممنونم 

موفق باشی بای