2777
2789
عنوان

درسی

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 55 پست
دوباره کامنتمو بخون لطفا گفتم همکارام پیچیدن واست که اینقدر مقیدی میخوری حتما تا آخر مصرف کن نسخه تا ...

منم گفتم که حتما همکارات برا شما پیچیدن راضی بودین هرچی نباشع شما بهشون نزدیک بودی وحتما خیلی گوه خوریشونو میکردین گفتن چیکارکنیم یه نسخه ای برات پیچیدن توام خوب شدی تبلیغ میکنی😂😂😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=82197450]دیگه خیلی حرف زدی میخام کانالو عوض کنم تشریف ببر یه کانال دیگه go go😂😂😂😂[/QUOTE ...

توام برو حتما رو املات کارکن پونصدتا غلط املایی داری😂😂😂تحصیلاتتا چیه اخه 😂😂😂 درست بنویس 

توام برو حتما رو املات کارکن پونصدتا غلط املایی داری😂😂😂تحصیلاتتا چیه اخه 😂😂😂 درست بنویس 

عزیزم اینا غلط املایی نیستنا اشتباه تایپی هستش 

البته که زیردیپلمی ها و سیکلیا فرقشو نمیدونن😂😂😂😂😂

تحصیلاتمم کامنتای قبل گفتم البته هنوز تموم نشده😊

عزیزم اینا غلط املایی نیستنا اشتباه تایپی هستش  البته که زیردیپلمی ها و سیکلیا فرقشو نمیدونن😂 ...

از نظرمن همش غلط غلوطه مقاومت نکن قبول کن مشکل داره نوشتنت😂😂😂😂

عزیزم اینا غلط املایی نیستنا اشتباه تایپی هستش  البته که زیردیپلمی ها و سیکلیا فرقشو نمیدونن😂 ...

کامنتای قبلتم خوندم جز مخ زنی پسر چیز قابل توجهی ندیدم اخخخخخ دلم😂😂😂😂😂

از نظرمن همش غلط غلوطه مقاومت نکن قبول کن مشکل داره نوشتنت😂😂😂😂

نظر بی سوادا واسم مهم نیست اشتباه تایپی کاملا فرق داره با غلظ املایی😊

شما برو هر وقت هم تحصیلات شدیم ببا صحبت میکنیم باهم با بی سواد ها کاری ندارم مخصوصا درمورد مسائل علمی😂😂

نظر بی سوادا واسم مهم نیست اشتباه تایپی کاملا فرق داره با غلظ املایی😊 شما برو هر وقت هم تحصیلات شد ...

حالا چرا اینقدر دقت کردی که ایندفعه درست بنویسی همرو😂😂😂😂😂

کامنتای قبلتم خوندم جز مخ زنی پسر چیز قابل توجهی ندیدم اخخخخخ دلم😂😂😂😂😂

عزیزم وقتی میگم بی سوادی بی کلاسی به حساب میاد واسه همین میگم سواد که نداشته باشی این چیزا را نمیدونی دیگه

محض اطلاع تون میگم اون تاپیکه کامنت نیست کامنت پسته تو همین بحثی که با هم داشتیم امیووارم متوجه شده باشی زیر دیپلمیش نمیدونم چطوری بیان میشه😂😂😂😂😂تاپیک با کامنت فرق داره وکیل سیکلی😂😂😂😂😂

عزیزم وقتی میگم بی سوادی بی کلاسی به حساب میاد واسه همین میگم سواد که نداشته باشی این چیزا را نمیدون ...

امیوواری(امیدواری) تو بزار برا خودت😂مشق امشبتم دو صفحه از رو امیدواری مینویسی قشنگ رَوون شه دستت بدو عمویی😂

حالا چرا اینقدر دقت کردی که ایندفعه درست بنویسی همرو😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂شما برو دیپلمتو بگیر بی زحمت😂😂😂مرغ و گوشتتم در عین مشاهده به سیکلت و... خوری بقیه بخور کاش میرفتی با همون پول بقیع که پوزشو میدی شعور و رفتار صحیح اجتماعی یاد میگرفتی که خواهرتم مجبور نباشه آدم بخره درد از خواهر خودش دوا کنه

گلم برو زندگی تا با همون افکار زیر دیپلمیت ادامه بده من و شما اصلا شان و تفکارمون به هم نمیخوره ارزشش رو نداری که باهات بحث کنم دیگه هم رپلای نکن جواب نمیدم ممنون

😂😂😂😂😂😂شما برو دیپلمتو بگیر بی زحمت😂😂😂مرغ و گوشتتم در عین مشاهده به سیکلت و... خوری بقیه بخو ...

من هنوز هیجده سالمه و دارم میخونم برا کنکور ولی شما حتما یه سی سالت میشه عزیزم منم هم سن تو بشم شک نکن صدتا مدرک میگیرم پس به مدرکای بدردنخورتون ننازین لطفا 😂